Practic scrisoarea de garantie este un angajament neconditionat asumat de catre banca emitenta. Dumneavoastra executati banca acum si nu pe debitorul initial. De obicei in spatele acestor scrisori de garantie , banca are garantii (cash colateral sau imobile) pe care urmeaza sa le execuate in cazul in care clientul sau, solicitantul scrisorii de garantie bancara, nu achita sumele imediat ce i se solicita.
Este posibil ca banca sa fie inscrisa deja si cu suma pe care o solicitati acum , sub conditie. Si daca nu este inscrisa se va subroga in drepturile dvs.
De obicei, scrisoarea de garantie nu este conditionata de solvabilitatea solicitantului. Dar din textul scrisorii rezulta daca este conditionata de ceva.
Daca conturile sunt poprite nu se pot inchide.
Nu trebuia sa va instiinteze inainte de infiinarea poprii.
Probabil sunt mai multe persoane care se ocpa de dosar. SUnati pe centrala in cbanca respectiva si cereti cu dl....x.
Poate 8,34 este cota indiviza de teren aferenta imobilului. Sau este o eroare de redactare.
Informatiile sunt obtinute, in virtutea puterilor conferite de lege, de la primarie si de la Biroul de Carte Funciara.
DAca parintii au semnat contractul vor fi si ei executati.
Patrimoniul personal inseamna toate bunurile prezente si viitoare pe care le aveti sau le veti avea. Este un contract de fidejusiune-cautiune sau un drept de gaj general.
Diferenta reprezinta cred cheltuielile de executare.
Pentru acestea procesul verbal al executorului este titlu executoriu, asa ca trebuie platite si ele.
Mai bine taxele de timbu si eventual costurile cu avocatul le folositi pentru a achita ce a mai ramas de achitat.
Nu aveti motive de contestatie. Dupa ce achitati solicitati executorului inchiderea executarii, care se consemneaza in proces verbal. Atunci cereti si radierea sarcinilor instituite asupra imobilului si ridicarea popririi.
Art. acesta este inca in vigoare:Art. 510
Executorul va declara adjudecatar persoana care, la termenul de licitatie, a oferit pretul de vanzare potrivit dispozitiilor Art. 509. La pret egal va fi preferat cel care are un drept de preemtiune asupra bunului urmarit.
In toate cazurile, creditorii urmaritori sau intervenienti nu pot sa adjudece bunurile oferite spre vanzare la un pret mai mic de 75% din cel la care imobilul a fost evaluat.
Poate au incercat sa spuna ca daca valoarea este mai mare conform celor de mai sus aveti obigatia sa achitati diferenta.
Cereti executorului temeiul de drept pentru care nu puteti prelua in contul creantei imobilul.