Buna ziua.Sunt asociat la o firma care momentan este suspendata In timpul functionarii firmei la sfarsitul anilor au fost scosi bani din firma de catre unul din asociati sub forma de dividente din profit fara ca ceilalti doi asociati sa semneze vreun act.Se mai poate face ceva acum cand firma este suspendata?
In anul 2009 mama mea a facut un imprumut la o cooperativa de credit unde a fost girata de catre o persoana.Dupa cateva luni in acelasi an ea a decedat.In anul 2011 am fost instiintata de catre un executor de existenta acestui imprumut si totodata mi s-a adus la cunostinta faptul ca sunt in calitate de mostenitor si ca eu sunt cea care ar trebui sa achit aceasta suma imprumutata.Mentionez ca sunt singurul copil iar tatal meu traieste.Executorul mi-a comunicat ca va pune sechestrul pe bunurile mamei daca nu voi plati.Intrebarea mea este de ce trebuie sa platesc eu acest imprumut de care nu am stiut si de ce girantul este absolvit de toate obligatiile.Subliniez faptul ca nu am facut succesiunea dupa moartea mamei.
In anul 2009 mama mea a decedat.Sunt singurul copil la parinti iar tatal meu este in viata.As dori sa stiu cum se imparte mostenirea si care este procedura.
In anul 2009 mama mea a facut un imprumut la o cooperativa de credit unde a fost girata de catre o persoana.Dupa cateva luni in acelasi an ea a decedat .In anul 2011 am fost instiintata de catre un executor de existenta acestui imprumut si totodata mi s-a adus la cunostinta faptul ca sunt in calitate de mostenitor defunct si ca eu sunt cea care ar trebui sa achit aceasta suma imprumutata.Mentionez ca sunt singurul copil iar tatal meu traieste.Executorul mi-a comunicat ca va pune sechestru pe bunurile mamei daca nu voi plati.Intrebarea mea este de ce trebuie sa platesc eu acest imprumut de care nu am avut cunostinta si de ce girantul este absolvit de toate obligatiile.Subliniez faptul ca nu am facut succesiunea dupa moartea mamei.
Buna seara!In cazul in care parintele care are custodia minorului pleaca la munca in strainatate si lasa minorul in grija bunicilor,celalalt parinte poate cere custodia minorului?Care sunt sansele de a avea castig de cauza?
daca firma al carui asociat unic a decedat avea datorii la furnizori pot fi obligati membrii familiei sa plateasca acele datorii chiar daca nu au avut nici cea mai mica legatura cu acea firma?