evilyuyu a scris:
Prietenul era...nu l'au lasat politisti sa conduca el (cand a vrut sa se urce la volan unul din ei a zis "mars mah in "aia" mea in dreapta si lasa'l pe el) , erau 2 politisti , parcarea este in fata blocului care locuiesc, am 20 de ani iar in declaratie am scris ce s'a intamplat exceptand partea ca am condus la sectie...cred k m'au pus sa conduc pt. a avea ceva la mana in cazul in care nu vroiam sa recunosc sau ceva; dar nu mi se pare normal k nu mi'au dat copie dupa actele alea... dak e asa ei puteau sa mai bage ceva pe acolo fara sa stiu eu.
A si inca o intrebare: dak iau permisul saptamana viitoare se poate sa mi'l anuleze sau ceva dupa ce se rezolva?
Mi se pare absurd ca politistii sa va oblige sa conduceti pana la sectie,neavand permis.Ar fi trebuit sa refuzati categoric.
Doi la mana,cum adica nu v-au lasat sa vedeti actele pe care le semnati?
Le-ati solicitat si au refuzat sa va dea voie sa cititi?,pentru ca asa ceva este ilegal.
Daca locul de parcae era al dvs,si spuneti ca nu ati condus decat foarte putin,s-ar putea sa aveti o portita,pentru ca legea spune clar "Condusul in locuri PUBLICE neavand permis de conducere se considera infractiune..."
Si banuiesc ca in acea declaratie ati specificat si faptul ca v-au fost aduse injurii de catre organele de politie,si categoric ar fi trebuit sa specificati si ca ati fost silit sa conduceti pana la sectie.