As dori sa imi spuneti daca in cazul in care copilul este nascut pe 30.10.15 primesc stimulentul de insertie, revenind la munca pe 29.08.17. Tatal mai poate intra in CCC - daca da cat timp?
Inteleg ca cele doua nu se pot plati simultan, asta nu ar reprezenta o problema.
De asemenea exista o lege prin care angajatorul nu poate incheia contractul unui angajat atata timp cat acesta primeste stimulent de insertie?
Buna ziua,
As vrea sa stiu care este legislatia vis-à-vis de introducerea in Romania a produselor agro-alimentare (perisabile: fructe, legume si neperisabile) dintr-o tara non-UE (in cazul meu Africa de Sud).
Multumesc anticipat.
Intrebarea mea este urmatoarea: ce se intampla cu un apartament achizitionat prin programul Prima Casa daca beneficiarul creditului/proprietarul apartamentului a decedat?
Mai concret: pentru un credit de 57000 Euro, din care s-a achitat 27000 Euro deja, iar proprietarul locuintei este unic si nu a avut giranti etc. in cazul extrem mentionat mai sus, apartamentul ajunge la banca?
Apartamentul are asigurarea obligatorie, insa conform procedurii este facuta in favoarea bancii (BCR in acest caz).
Poate face beneficiarul ceva, pentru a se asigura ca intr-un caz nefericit si extrem, acest bun, impreuna cu creditul se transfere la o ruda.
Buna ziua. Am achizitionat un atoturism nou (plata cash), pe 15 septembrie 2011. Doresc sa il inmatriculez, si vroiam sa stiu cum procedez ca il declar la administratia financiara a sectorului 2 pentru plata impozitului.
Este plata impozitului strict legata de procesul de inmatriculare?
Pana acum am fost sa depun actele in sediul din C.A. Rosseti, pentru calculul taxei de poluare.
As dori sa stiu daca pot sa imi schimb pasaport-ul (expirat in Noiembrie) in Bucuresti, mentionez ca am domiciliul in Vaslui, iar pasaportul expirat a fost eliberat acolo.
De asemenea exista posibilitatea de a fi eliberat la urgenta (daca da, in ce conditii).