avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters114133

Activitate ContSters114133

pentru sistarea temporara a energiei electrice strang acum bani,ptr ca nu vin cei de la enel sa faca asta pana nu se achita la zi.si e vb de o suma mare.mai mult decat atat acestia trebuie sa intre sa citeasca indexul la zi,sa factureze exact tot consumul si abia apoi voi fi deconectata.de la el nu voi mai recupera nimic,deoarece nu mai are nimic pe numele lui,masina a vandut-o concubinei si nici macar salariul nu ii mai intra in vreun cont din tara.probabil isi ridica banii direct de la vapor.(stiu asta ptr ca suntem in faza executarii pensiei de intretinere minor).
nu am bani pentru alte procese si executari.mai mult ,fiind proprietara casei si avand toate contractele pe numele meu mai am de plata si vreo 3000 lei datorii facute de fostul.eu am intrebat ce se intampla in situatia in care nu mai am bani ca sa merg mai departe cu aceste evacuari si executari.sa inteleg ca va trebui sa imi vad de treaba mea in continuare,sa stau pe unde si cum pot cu un copil minor si sa muncesc in continuare sa strang bani pentru executare.superb!
am achitat fostului sot sulta la care am fost obligata in urma partajului si acesta nu doreste sa iasa din casa.am mers impreuna cu un echipaj de politie acasa si am reusit sa intram ,ocazie cu care am observat tot ce a distrus.am depus o plangere la politie pentru distrugere si tulburare de posesie.cu toate acestea nu am obtinut cheile imobilului si nici politia nu ma poate ajuta sa intru in casa decat cu executor judecatoresc.sincer nu mai imi permit din nou o executare,nu mai am banii necesari.este vorba de cel putin 3700 lei,din discutiile avute cu un executor.
am achitat o sulta de 103000 lei ,nu pot intra in casa si mai mult aceasta este distrusa.chiar nu exista si alte metode de a intra in casa daca nu dispun de bani ptr executor?am aratat politiei chitantele cu care am platit si hotararea ramasa definitiva si irevocabila si cu toate acestea nimeni nu ma poate ajuta.le-am explicat ca nu mai am bani ptr executare ,ca aceasta va dura inca 3 luni ca acesta in continuare va distruge tot.el nu isi face probl ,stie ca cercetarea ptr distrugere si procesul va dura si ca mare lucru nu va pati.ce parere aveti si ce credeti ca se mai poate face?
insist in a-mi sustine o parere si va rog sa tineti cont de ea.chiar si reusita unei sume fixe nu va rezolva problema.fostul sot isi poate aranja in asa fel sitatia incat sa nu detina nimic pe numele sau.veti merge la executor cu acea suma fixa,se vor face niste calcule si veti constata ca nu aveti ce executa.asa ca ,mergeti si faceti plangeri in permanenta la parchet ptr neplata pensiei de intretinere,chiar daca acesta plateste luna de luna dar nu suma care ar trebui.in acest fel puteti demonstra ca are venituri si cu rea credinta nu plateste.si poate ca in atatia ani va avea si o condamnare mai serioasa.si nu cred ca i-ar conveni asa ceva.nu lasati lururile nerezolvata si luptati pe toate caile ptr drepturile copiilor dvs.succes!se poate!
si daca ceri suma fixa,parerea mea este ca vei avea aceleasi probleme.in sensul ca dupa ce vei obtine acea hotarare,fostul sot va depune o alta actiune prin care va incerca sa demonstreze ca el nu are si alte venituri si sa se stabileasca pensia la sal lui sau la min pe economie.deci tot tu va trebui sa demonstrezi ca are si alte venituri si sa aduci in instanta
probe.
pentru ca nu toti "tatii" vor acesti copiii.marea majoritate prefera aceasta varianta,sa dea sau mai bine zis sa nu dea o pensie de intretinere minor si sa scape de batai de cap,sa vina sa il vada (sau nu ) din cand in cand ,motivand ca desi si-ar fi dorit sa se ocupe ei de copii...nu o pot face din cauza serviciului.eu as fi preferat sa ma "bat" in instanta cu tatal pentru copil nu ptr bunurile comune.macar as fi crezut ca isi doreste cu adevarat sa se ocupe de minora,dar el a preferat sa spuna ca e de acord si isi doreste ca acest copil sa ramana la mama.dar poate ca eu sunt un caz rar si in lumea normala tatii se implica si cer in instanta sa se ocupe ei de copii.
sa plateasca si mama,corect..dar sa platiti si voi tatii mamica pentru ca are grija zilnica a copilului.cat costa o bona?sa se imparta tot in mod egal si veti vedea ca nu castigati nimic.
se mai poate depune o cerere de indreptare eroare de calcul dupa ce a fost legalizata hotararea respectiva?
"a venit cu executorul judecatoresc in 23 decembrie si copilul a refuzat sa plece."
foarte bine a facut adca asa simte acest copil.in aceasta situatie a avut cineva curaj sa forteze copilul sa mearga cu tatal?eu stiu ca se respecta decizia copilului si nimic si nimeni nu poate forta un copil sa faca ceva.eu cred ca nu are sens sa va pierdeti timpul si banii prin instante si pe avocati si ca lucrurile se poat rezolva asa,prin vointa fetitei.

Răspuns la discuția pensie alimentara strainatate
plangere la politie ptr abandon de fam.e de datoria lor sa faca cercetarea si sa afle adevarul.daca se vrea se poate si aici ma refer la politie.