am un apartament ipotecat la banca .in decembrie 2009 am primit acasa o instiintare precum ca am fost preluat de o firma de asigurari.stiti cumva in cat timp se face executarea ?va multumesc anticipat.
am obtinut ONU de credit bancar Cu ipoteca pe casa. Sunt cateva rata intarziat am Fost la Banca si ne-am inteles asupra ratelor. Cand am achitat si rata restanta Ultima mi sa spus ca mi sa preluat dosarul de catre o firma de recuperari. Nu inteleg de ce odata ce am colaborat Cu ei si ne-am inteles asupra ratelor de CE AU DAT Drumul este momentul Mai departe la firma de recuperare mia cerut sa le o foaie Dau. în semnatura Cu alb MEA SA Puna EI termenii si conditiile de îngrijire pe Fara le VOR SA SE mine.va consulte Cu Rog Nu stiu ajutatima CE SA FAC. VA multumesc anticipat.
am primit o citatie in calitate de martor in proces cu x in calitate de inculpat si altii pentru trafic de influenata (art257c.p).in caz de neprezentare se aplica o amenda de 1500 lei .partea citata are dreptul la un aparator cu care sa se prezinte la termenul fixat.in cazurile prevazute de art.171alin.2si3,apararea este obligatorie,iar in cazul in care partea nu isi alege aparator cu care sa se prezinte ,i se va desemna un aparator din oficiu.in vederea exercitarii dreptului la aparare,partea citata poate sa consulte dosarul aflat la arhiva instantei.e prima citatie si nu o inteleg,va rog ajutatima .multumesc.
am facut un credit bancar prin 2006 .pentru a obtine creditul am avut nevoie doar de buletin restul de acte a zis ca se ocupa dinsul in schimb mi sa cerut un comision am acceptat am ridicat creditul pina la urma.dinsul este acum aresta eu am primit o citatie ca martor in data de 26-03-2010 in care mi se cere sa imi iau un avocat conform art.171ali.2si3 .ce mi se poate intimpla mie pe parcurs. in situatia mea sunt in jur de 75 persoane .va multumesc anticipat.
va rog cine ma poate ajuta eu sunt matusa unei fetite de 6 ani o ingrijesc de cind sa nascut si vreau sa fac actele pentru alocatie pe numele meu ce acte notariale imi trebuiesc di partea mamei