avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Activitate colina

Activitate colina

Este legal ca un magazin comercial să organizeze o tombolă? Si daca da, are nevoie de vreun aviz?
Vă mulţumesc!
După terminarea masterului, copilul poate fi coasigurat impreuna cu părinții, până isi gaseste un job?
Discuție Insolvență
În situația unei firme inactivă din anul 2014 și pentru care doresc sa formulez cerere de intrare în insolvență, in procedura simplificată, datoria fiind de 5000 datorii la bugetul statului și 40.000 datorie la acționar, mă interesează ce suma completez in cererea de deschidere. 45.000 incluzând și datoria către acționar? Trebuie să respect pragul de 40.000?
Răspuns la discuția Insolvență
Va mulțumesc!
Discuție Insolvență
Se mai poate face cerere de deschidere a procedurii simplificate de insolvență dacă a trecut termenul de 30 de zile acordat de lege pentru introducerea acesteia?
Discuție Insolvență
Bună ziua,

Dacă sunt o persoana juridică, care și-a încetat activitatea în 2014, in urma nereușitei de a face suficient profit încât să ies in câștig pe parcursul a 2 ani de activitate, acumulând datorii pe care ulterior nu am reușit să le plătesc și nedepunand cerere la tribunal de deschidere a procedurii de insolvență după 30 de zile de la incapacitatea de plată, cum as putea proceda în momentul de față?
Persoana juridică
O firma de comerț, care nu mai are activitate din 2014, pe motiv că ea nu a reușit să obțină profit și a fost în pierdere continua și care a rămas cu datorii la un nivel de 4000 de lei la bugetul statului, pentru a fi închisă, trebuie sa urmeze procedura simplificată de insolvență sau exista alta modalitate de a intra în faliment?
Bună ziua,

As dori sa fac o cerere pentru intrarea în procedura simplificată de insolvență și nu îmi este foarte clar unde ar trebui sa depun aceasta cerere. Se face la comisia de insolvență de la nivel teritorial sau la instanță direct?