Buna seara!
Recent am inceput sa lucrez in administratia publica pe un post de consilier debutant. La foarte putin timp de la angajare, mi s-au delegat atributii de secretar de unitate administrativ- teritoriala, pe o perioada limitata de timp, mai exact pana la ocuparea functiei prin concurs. Mentionez ca exercit aceste atributii de o luna de zile, timp in care nu am primit aviz ANFP. Am nevoie de parerea dumneavoastra, intrucat nu stiu daca sunt in legalitate.
Multumesc frumos!
buna seara!
imi puteti spune, va rog ce pot face in acest caz?
autorizatia de mediu a firmei a fost valabila pana in noiembrie anul trecut si nimeni nu a prelungit-o. mentionez faptul ca era valabila 5 ani, dar cum stiu ca legislatia s-a schimbat, adica e valabila 10 ani. se poate aplica retroactiv si in acest caz sau trebuie sa obtin o noua autorizatie?
multumesc mult!
Buna ziua!
Ma puteti ajuta?
Anul trecut am nascut si beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului pentru 2 ani. Acum vreau sa ma intorc la munca. Pot beneficia de cei 500 lei pentru ca ma intorc mai devreme la munca?
Multumesc mult!
Numai bine!
Buna seara!
Am nevoie de ajutorul specializat. Am de platit cheltuielile de judecata, stabilite printr-o hotarare irevocabila a curtii de apel. Instanta s-a pronuntat pe 15 februarie, iar hotararea s-a redactat pe 5 martie. Problema e ca mie nu mi s-a comunicat aceasta hotarare, asa ca am decis sa ma duc sa iau o copie legalizata. In hotarare nu este precizat niciun termen.
Dilema mea: care este termenul in care pot plati cheltuielile de judecata?
Le pot plati prin mandat postal?
Multumesc mult pentru ajutorul acordat.