avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate alphinista24

Activitate alphinista24

Răspuns la discuția salariul compensator
pe ce considerente ma bazez...am incercat sa am o discutie cu dansul pe aceasta tema rezultatul a fost un scandal imens din partea lui binenteles i se pare mult si salariul pe care trebuie sa mi-l plateasca pana la incetarea preavizului.multumesc ptr rasp.daca singura solutie e sa-l dau in judecata atunci asa voi face.
Răspuns la discuția salariul compensator
nu cred ca i-mi va plati nici una nici alta defapt sunt sigura de lucrul acesta deci in cazul acesta ce i-mi ramane de facut?
buna seara.ce fac daca patronul nu-mi acorda acest salariu compensator e obligat sa dea acest salariu?si inca ceva daca eu in aceste sapte luni nu am beneficiat de concediu de odihna pur si simplu pierd aceste zile?va multumesc tuturor pt rasp primite m~au ajutat enorm de mult.
Răspuns la discuția preaviz
i-am spus ieri de progr de 4are mi~a facut un scandal de nu va puteti imagina as avea dreptul la zile de concediu dar nu mi le acorda de salariu compensator nici nu vrea sa auda.in urma certurilor de ieri am obtinut doar contractul de munca care timp de 7luni a stat la el.in rest a urlat in firma cat la tinut gura.
Răspuns la discuția preaviz
este vb de preaviz dat de patron in baza art 65 al1
Discuție preaviz
ce se intampla daca pana pe intai ianuarie i-mi gasesc un loc de munca?sunt nevoita sa mai stau in preavizul dat de patron?
Discuție somaj
sunt in preaviz cu art65 al 1 ce adeverinte treb sa-mi dea patronul pt ajutorul de somaj.
i-mi desface contractul de munca in baza art65 al1 ma afecteaza cu ceva?
lucrez la o firma de 7luni.luna trecuta patronul mia spus ca i~mi ia din salariu crezand ca voi pleca din firma.dar iam spus ca raman.acum mia zis ca ma mai tine in luna decembrie si de la intai ianuarie sa-mi caut in alta parte sau daca imi gasesc p ana atunci pot pleca iam spus sa ma dea in somaj dar nu vrea pt ca nu mai poate angaja.tin sa mentionez ca nu am lipsit nemotivat muncesc vb aia ca boul in jug.in contract e scris 8ore dar lucrez 12.nu stiu c sa fac nu vreau sa demisionez si nici preaviz nu vreau sa scriu pt ca nu am unde sa ma angajez momentan.nu stiu daca am dreptul la concediu de odihna dupa 7luni.