avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Activitate alinbaciut

Activitate alinbaciut

Am poprire pe salariu,deoarece am o amenda penala pe care am esalonat-o la plata dar am intarziat trei rate.Daca ma poate ajuta cineva cu informatii privind contestarea acestei popriri.Administratia finantelor publice a emis aceasta poprire .Poprirea este pe toata suma ,toata amenda ,desi am achitat jumatate din aceasta.

Multumesc.
Buna ziua,
am o amenda penela in valoare de 3000 ron ,am facut o esalonare a acestei amenzi,am achitat 900 ron dar de trei luni nu am mai achitat din motive financiare ratele.Am primit o instiintare de la Biroul resurse umane cum ca am o poprire pe 1/3 din salariu,Poprirea este pe toata suma de 3000 ron desi am mai achitat partial.Ce pot face?Va rog un raspuns.
Multumesc!
Răspuns la discuția Amenda penala
Multumesc!
Discuție Amenda penala
Buna ziua,
am primit o amenda penala in urma unui proces,in valoare de 3000 lei.Momentan nu am fonduri pt a o achita.Ce se poate intampla? Se poate transforma in zile de detentie?Va rog cine poate sa-mi dea un raspuns.Mulltumesc
Discuție citatie
Buna ziua,
am o probelma.
Zilele acestea am primit o citatie in care mi se cere sa ma prezint la Politie in data de 15 Februarie 2012 pentru a da declaratii cu privire la fapta prev art.9 alin.1 legea 241/2005.Problema este ca eu sunt In Irlanda si nu am cum sa ajung in tara.Muncesc si nu am cum sa-mi i-au liber fara sa-mi pierd serviciul.Ce se intampla daca nu pot merge?
Va rog cine poate sa-mi dea un raspuns sau un sfat!

Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția cerere de amanare
Multumesc
Răspuns la discuția cerere de amanare
Multumesc frumos!
Buna ziua,problema mea este ca am un dosar penal iar primul termen este pe 14 septembrie si vreau sa stiu daca fac o cererere de manare pentru a-mi angaja un avocat este realizabila?
Dosarul este unul de natura comerciala,nu am interdictie de a parasi tara sau mandat de arestare.
Intreb deoarece vreau sa plec din tara pentru 2 luni la munca in strainatate.
Multumesc!
Discuție insolventa
Buna ziua,socetatea are datorii destul de mari si nu mai putem face fata,suntem si in proces cu creditorii,ma gandeam sa declansam procedurile de insolventa la cererea noastra iar intrebarea este cum as putea sa procedez?