Va rog dati-mi un sfat... Pot incheia un contract de comodat cu firma tatalui meu, al carei sediu e in casa tatalui, pentru a invoca diverse motive in vederea producerii de efecte juridice ? de exemplu pt motiv de reziliere a unui contract servicii ca urmare a schimbarii locatiei sau pt diverse acte juridice ? Va multumesc...
Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu acest aspect. Daca sunt cercetat pentru o infractiune, pot fi obligat sa dau declaratie la organul de cercetare penala ? Pot refuza si sa afirm ca organele de urmarire penala sunt obligate ca in baza principiilor oficialitatii, operativitatii si a rolului activ sa afle adevarul si sa lamureasca cauza sub toate aspectele, adunand probe atat in aparare cat si in acuzare ?
Va multumesc.
Puteti verifica notele de sedinta consemnate de grefiera si puteti incerca sa dovediti motivul recuzarii, desigur daca grefiera a notat relatarile judecatorului. Noroc.
Daca nu vi se da castig de cauza, formulati toate caile de atac prevazute de lege (apel, recurs) si apoi adresati-va CEDO unde veti fi despagubit pentru nerespectarea dreptului la un proces echitabil INTR-UN TERMEN REZONABIL. Daca ati ajuns la 5 ani doar cu amanari, e CLAR ca nu s-a respectat termenul REZONABIL de a judeca o cauza, asa cum prevede Conventia Europeana a Drepturilor Omului. Mult succes.
Buna ziua. Rog un sfat. Peste 2 luni imi expira permisul de conducere. Pentru a prelungi durata, il pot schimba cu o simpla cerere sau trebuie sa dau iar examen de legislatie rutiera cu politia, analize ,medicale, etc ? Va multumesc anticipat.