avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Activitate cetateanul89

Activitate cetateanul89

Mare lucru. DA, ma bazaz pe asta, pt ca daca ii mai intind mult intervine prescriptia si adio debit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va rog dati-mi un sfat... Pot incheia un contract de comodat cu firma tatalui meu, al carei sediu e in casa tatalui, pentru a invoca diverse motive in vederea producerii de efecte juridice ? de exemplu pt motiv de reziliere a unui contract servicii ca urmare a schimbarii locatiei sau pt diverse acte juridice ? Va multumesc...
Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu acest aspect. Daca sunt cercetat pentru o infractiune, pot fi obligat sa dau declaratie la organul de cercetare penala ? Pot refuza si sa afirm ca organele de urmarire penala sunt obligate ca in baza principiilor oficialitatii, operativitatii si a rolului activ sa afle adevarul si sa lamureasca cauza sub toate aspectele, adunand probe atat in aparare cat si in acuzare ?
Va multumesc.
Răspuns la discuția un sfat va rog
Puteti verifica notele de sedinta consemnate de grefiera si puteti incerca sa dovediti motivul recuzarii, desigur daca grefiera a notat relatarile judecatorului. Noroc.
Răspuns la discuția proces
Daca nu vi se da castig de cauza, formulati toate caile de atac prevazute de lege (apel, recurs) si apoi adresati-va CEDO unde veti fi despagubit pentru nerespectarea dreptului la un proces echitabil INTR-UN TERMEN REZONABIL. Daca ati ajuns la 5 ani doar cu amanari, e CLAR ca nu s-a respectat termenul REZONABIL de a judeca o cauza, asa cum prevede Conventia Europeana a Drepturilor Omului. Mult succes.
Buna ziua. Rog un sfat. Peste 2 luni imi expira permisul de conducere. Pentru a prelungi durata, il pot schimba cu o simpla cerere sau trebuie sa dau iar examen de legislatie rutiera cu politia, analize ,medicale, etc ? Va multumesc anticipat.