Poate interveni recuperatorul chiar dacă lunar se plătește aproape toată suma prin poprire totală pe salariu de către banca care este si imprumutant si angajator al salariatului respectiv ?
Se poate considera un abuz din partea polițistului amenda data in conditiile in care celorlalte 4 persoane doar li s-a atras atenția cu un avertisment verbal ? Mentionez ca am martor unul din persoanele avertizate.Trebuie să plătesc amenda ?înainte sau după contestație? Va multumesc
Buna ziua;dintr-un nr de 5 pietoni care traversau str.D-na Ghica opriti de un agent moto de la rutiera doar eu am fost amendat cu 290 lei ceilalti primind avertisment verbal pentr. ca mi-am permis sa intreb de ce este pavat scuarul pentru a traversa iar agentul a raspuns ca primaria este vinovata. mentionez ca nu am semnat p.v. Va multumesc
doi mostenitori legali ,casa bunicii,unul dintre mostenitori nu doreste sa facem succesiune,nici sa vindem casa (100mp constructie+curte).va rog respectuos sa ma indrumati , care sunt pasii care trebuie urmati in acest caz , exista rezolvare ?