avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate danuta2002

Activitate danuta2002

Răspuns la discuția Stat asociație de proprietari
Dar mai sunt obligata sa plătesc fond de rulment?
Răspuns la discuția Stat asociație de proprietari

Dupa cum ati inteles sa incheiati acord de asociere cu asociatia de proprietari,aveti dreptul sa va si retrageti din asociatia de proprietari
Atentie insa ,retragerea din asociatie nu va confera drepturi privilegiate sau sporite ,dar va revin aceleasi obligatii ca restul membrilor proprietari

Buna ziua. Cum pot să mă retrag, legal, din asociația de proprietari? Menționez, că asociația este constituită doar pe o scara de bloc și nu exista cheltuieli comune. Va mulțumesc.
Buna ziua.
in 2008 am contractat un credit care nu am reusit sa-l achit. Creditul a fost contractat in baza salariului. nu am girat cu bunuri. Am primit acasa o somatie de plata in 24 de ore de la primirea somatiei altfel vor trimite executorul sa-mi scoata la licitatie bunurile chiar si a tertilor. Intrebarea mea este daca e posibil asa ceva daca eu nu am girat cu bunuri si am un salariu. Prima data nu ar trebui infiintarea unei propriri? Multumesc.
Discuție credit bancar
exista vreo banca in romania care sa acorde un credit unei persoane fizice care este inscrisa in biroul de credite ca rau platnic? daca da, care este acea banca
Răspuns la discuția contract eon energie electrica
din cate inteleg aceasta garantie se percepe doar in caz de reziliere contract. Mie nu mi s-a reziliat contractul ci doar mi s-a inchis lumina, iar in mai putin de 24 de ore, mai precis doar dupa doua ore mi s-a reconectat.Mi s-a facut un nou contract sub motiv ca se reactualizeaza datele si nici in acest nou contract nu este specificata garantia
in botosani taxa de rebransare este de 112 lei si garantia de 350 lei

Buna ziua. Am si eu o intrebare. In contractul de prestari servicii dintre eon si beneficiar nu ar trebui sa fie specificate toate taxele percepute in timpul contractului?
Ca safiu mai explicita , am ajuns in situatia de a fi deconectata de catre cei de la electrica si pentru a fi reconectata am fost obligata sa platesc o taxa de garantie in suma de 150 lei, dar aceasta taxa nu este inscrisa in contract. Mi s-a motivat ca este o hotarare de guvern din 2004 si pusa in aplicatie incepand cu 1 ianurie 2012. Dar, clientul nu trebuia informat printr-un act aditional al contractului despre aceasta reglementare a contractului?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
sotul meu a avut un credit pe care nu l-a terminat de achitat. creditul a fost garantat numai cu salariul. am primit o somatie de executare silita asupra bunurilor daca nu achitam suma restanta in 24 de ore de la primirea somatiei. ce putem face in acest caz?
daca luam legatura cu executorul si semnam un angajament de plata lunara se poate?
Răspuns la discuția proprire salar
in urma unor discutii cu executorul acesta mi-a spus sa-i trrimit prin fax un extras de cont si o copie dupaactul prin care s-a facut proprirea de catre angajator si dupa ce primeste aceste acte, trimite catre banca o adresa de deblocare a contului. Dar, a trecut o saptamana si contul e tot blocat. Ce sa mai inteleg? In aceste discutii cu executorul , acesta mi-a mai spus ca de fapt banca e vinovata si sa dau in judecata banca. Se joaca acest executor cu nervii mei? Cine are dreptate?