avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Activitate luminita.huidu

Activitate luminita.huidu

Răspuns la discuția Mostenire
Multumesc pt raspunsul prompt. Ideea e ca fratele cu 1/8 nu vrea sa vanda, nu vrea sa cumpere vrea ca, copilul lui sa stea acolo pana se iveste posibilitatea ca "odrasla" sa cumpere garsoniera.#-o
Discuție Mostenire
Buna ziua,
Va rog sa "ma" clarificati intr-o situatie aparuta in urma unei mosteniri. Mostenirea in cauza este o garsoniera care in urma dezbaterii succesiunii a fost impartita intre sotul supravietuitor (5/8) si celor trei copii (cate 1/8). Ulterior tatal si un frate au vandut partile lor (6/8)unui alt frate rezultand 2 propietari, cred ca le pot spune, unul cu 1/8 iar celalalt cu 7/8.
Problema este urmatoarea: cel cu 7/8 vrea sa vanda, iar cel cu 1/8 vrea sa isi aduca copilul sa locuiasca in imobil. Intrebarea este poate sa faca acest lucru fara acordul celui cu 7/8? Ce alta rezolvare vedeti dumneavoastra la aceasta situatie?

Va multumesc
Răspuns la discuția imprimut cu hartie \"de mana\"
Buna ziua,
asta speram si noi "sa plateasca de buna voie dupa ce primeste citatie". Indraznesc sa va intreb care sunt pasii de urmat. La politie se poate depune o sesizare?
Prostie omenesca.... #-o pe scur: am vrut sa facem o lucrare de 2000 lei (jaluzele/rulouri geam) din care 1.000 I-AM DAT AVANS fara factura doar cu o hartie de mana in care s-a scris "subsemnatul X serie buletin si adresa am primit de la Y ca imprumul suma de 1000 lei pe care o voi da inapoi pana in data de 22.06.2010". la aceasta data X ne-a comunicat telefonicca nu are de unde sa dea banii. Ce putem face? Stiu ca aceasta situatie suna ca o copilarie dar se mai intampla cand ai incredere in oameni :(
Răspuns la discuția reincadrare personal
Multumesc.
Răspuns la discuția reincadrare personal
Scuze nu inteleg, ce negociere? daca se spune ca personalul din institutiile care si-au schimbat forma de finantare, respectiv integral de la bugetul de stat, va avea salariile din dec 2009 a ministerului in subordinea caruia au intrat:((?
Răspuns la discuția reincadrare personal
Institutia nu are o grila aprobata, deoarece noi ca si functii nu ne regasim in L 330.
Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema: Institutie pe venituri proprii pana in noiembrie 2009 si apoi finantata integral de la bugetul de stat. Contractul colectiv de munca va expira curand. Este corect ca personalul sa fie incadrat pe Ordonanta 10/2008 care a fost abrogata in 01.01.2010 data la care a intrat in viguare Legea salarizarii 330/2009?#-o
Buna ziua, am revenit cu o noua intrebare> se poate inchiria un imobil care are 4 proprietari (mostenitori) fara semnatura/acordul unui dintre ei?
Buna ziua, este posibil de realizat partajul voluntar partial in cazul unui imobil?