avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Activitate argava

Activitate argava

Buna ziua,

Doresc sa angajez la firma un cetatean tailandez ( ce acte imi sunt necesare) si vreau sa stiu daca poate sa vina in Romania cu viza turistica si impreuna sa finalizam actele de angajare.
Multumesc
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti care este data limita de depunere a bilantului pentru Decembrie 2009 pentru un SRL si unde numai la Rec Comertului
Buna ziua,

Am o firma fara activitate.
Inca nu am bani sa o pot lichida, dar vreau sa o suspend ( daca nu ma insel, limita 3 ani ) sa nu mai depun declaratiile si bilanturile
Ce trebuie sa fac?

Multumesc

Discuție mostenire
Buna ziua,

Proprietar de apartament moare.
Din cei enumerati mai jos cine participa la mostenire?
- sotie legitima
- sora vitrega de tata
- copil din prima casatorie dar care este plecat de 20 ani din tara si nu mai stia nimic de el
CRACIUN FERICIT!!!!
Daca anul acesta am fost in concediu medical din februarie si pana in decembrie fara sa-mi efectuez concediul de odihna firma este obligata sa-mi plateasca concediul de odihna? ( acum avand decizie de pensionare pentru incapacitate de munca temporara )
Va multumesc pentru raspunsul la prima mea intrebare, dar as vrea sa-mi raspundeti la inca o intrebare.
Ce acte trebuie sa-mi dea firma pentru ca eu sa-mi pot depune dosarul la Casa de Pensii? si cand se face lichidarea daca eu mai am concediu medical pana la sfarsitul lunii decembrie
Am obtinut decizia de pensionare cu drept de munca 4 ore/zi,dar ma intereseaza daca pentru aceste 4 ore in care eu pot lucra, firma imi poate face dosar pentru somaj