avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate cruavo

Activitate cruavo

Buna ziua,
Datorita unor datorii acumulate de catre asociatia de proprietari si a proastei administrari, pentru deschiderea utilitatilor, RADET si Apa Nova au reesalonat datoriile.
Posesorii de centrala termica nu platesc aceste datorii. este legal? multumesc
Răspuns la discuția vanzare cumparare
multumesc domnul miha g
Răspuns la discuția vanzare cumparare
multumesc domnul zaharia si va doresc un an nou bun
Răspuns la discuția angajatul sau angajatorul?
vreau sa va spun ca acel angajator nu a luat nicio masura de semnalizare a lucrarilor, masuri care ar fi impus limita de viteza la 30 km/h si la aceasta viteza accidentul ar fi fost evitat.
buna ziua,
daca vand autoturismul meu de productie indigena, fiului meu se plateste taxa de prima inmatriculare? multumesc
buna ziua,
Cine raspunde in instanta daca pe un drum public dintr-un stat UE, a avut loc un accident de circulatie intr-o zona unde se efectuau lucrari, cu blocarea unui sens de circulatie, care nu au fost semnalizate corespunzator, iar angajatul desemnat sa dirijeze circulatia, nedotat si neinstruit de seful de echipa a comis o eroare umana? multumesc
Răspuns la discuția cine raspunde?
multumesc domnul grigore, sper sa-mi revina tonusul de sarbatori.
Va doresc un an nou foarte bun,
Răspuns la discuția cadastru si vanzare
si nu-mi puteti spune cat dureaza achitand taxa de urgenta? si care este aceasta taxa/ multumesc
Răspuns la discuția executare silita a locuintei
deci nu este vorba de un imprumut ipotecar ci de plata unor despagubiri ca urmare unui accident
Buna ziua,
Poate fi executata silit o locuinta daca este pe numele unuia din copii daca cel executat este unul din parinti?
multumesc