avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Activitate IONUT TOARTA

Activitate IONUT TOARTA

Martori care pot sa confirme cele sustinute de dvs, aveti?
Cu cecul si cu refuzul de la banca va duceti la un executor judecatoresc care va porni executarea silita. Puteti sa ii faceti persoanei respective si o plangere penala pentru infractiunea de inselaciune.
Se pot cesiona partile sociale mult mai usor. Astfel, in prima faza il puneti pe viitorul asociat sa vina cu aport la capitalul social si il faceti asociat cu dvs, apoi ii cesionati partile dvs sociale si el va ramane asociat unic.
Răspuns la discuția Retragere asociat
Prin retragerea unui asociat din societate, in mod direct, se va modifica actul constitutiv al acelei societati, presupunand efectuarea demersurilor in acest sens si suportarea taxelor aferente.
Răspuns la discuția prescriptie datorii fiscale
Din ce am inteles de la dvs, ati fost administratorul unei societati comerciale si vi s-a atras raspunderea personala pentru datoriile societatii. Ulterior, cei de la finante au demarat procedura executarii silite si la documentele trimise catre dvs a semnat pe confirmarea de primire o alta persoana, indeplinindu-se procedura. Va trebui sa incercati cu o contestatie la executare. Referitor la termenul de 5 ani, acesta este termenul de prescriptie pentru creantele fiscale, dar care curge incepand cu data de 1 ianuarie a anului urmator celui in care creanta este scadenta.
Puteti divorta in Romania, numai ca va trebui sa va transcrieti certificatul de casatorie la Serviciul de Stare Civila din localitatea unde domiciliati. Am intalnit cateva situatii similare cu cea a dvs si nu au fost probleme.
Debitele sa fie mai vechi de 5 ani, iar Casa de Asigurari de Sanatate sa nu fi facut vreun act procedural in vederea recuperarii creantei.
Răspuns la discuția Firma recuperari
De asemenea si sfatul meu este sa nu platiti nimic. Acea notificare v-au trimis-o cu confirmare de primire?
In situatia in care v-au trimis-o fara confirmare de primire ea nu are valoare juridica, iar daca v-au trimis-o si fara confirmare de primire si dupa ce a intervenit termenul de prescriptie de 3 ani chiar nu au ce va face!