avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters118550

Activitate ContSters118550

Răspuns la discuția Pactul comisoriu
planul comisioniu este o clauza contractuala sau conventionala prevazuta in mod obligatoriu in vederea responsabilitatii si raspunderi ptr nerealizarea ,din culpa a uneii obligatii contractuale ,actioneaza in functie de continut in IV grade. vezi ncc.
Răspuns la discuția mostenire
nu ati spus ca ati pierdut la tribunal ,dupa ce ati facut recurs la hot judecatoriei la care ati pierdut din cauza netimbrarii actiuni,daca nu ati timbrat nici recursul la tribunal si nu ati motivat dece nu ati timbrat , respectiv lipsa materiala - bani , mai incercati un apel dar.... slabe sperante .consultati si un avocat.
Răspuns la discuția un sfat va rog
mergeti ,cu actele care le aveti ,la un avocat ,spunetii cauza si ..succes
Răspuns la discuția calcul despagubiri
da , exista evaluatori autorizati , interesati-va in localitate - oras - de biroul sau p.f.a pe probleme si contactati un evaluator, exista norme dwe calcul - evaluare a drepturilor de despagubire a persoanelor ce nu au primit efectif bunurile pretinse.
Răspuns la discuția testament
Masa succesorala ramane sotiei integral , nu are cu cine s-o imparta ,dar trebue sa desbata succesiunea la notar ptr obtinerea certificatului de unic mostenitor,nu puteti pretinde constituirea rezervei succesorale atata timp cat tatal dtr a facut testament in totalitatea proprietati sale.
Răspuns la discuția ce ma fac ..
am trimis un mesaj privat catre d-tr , cred ca am lamurit cea ce nu s-a intes de dtr.,si ati banat.
sanatate si noapte buna.
Răspuns la discuția ce ma fac ..
adaoamne , ce-ti este si cu economistii astia , sa aiba ei ultimul cavant si sa creada ca au dreptate . multumesc aveti dreptate . g a t a .
Nu pot raspunde la un asemenea raspuns politizat pe forum , asi incalca regulamentul ,tris este ca am ajuns la " sa moara mincinosul " DECI i n c r e d e r e a DE COMUNICARE SINCERA INTRE o a m e n i A DISPARUT ,s-a sters ca fiind bolnavicioasa . ma opresc aici ,judecati singur d e c e ! sanatate d-le pilot [Editat - pastrati-va ironiile pentru dvs.]

revin cu multumirea ptr recomandarea si transmiterea melodiei LINISTE - este f f buna si interpretata de o tanara la care se putea citi puritate si nevinovatie .
inca odata ptr aceasta - va multumesc.

Răspuns la discuția ce ma fac ..
Crede ca este cazul sa incetam cu avalansa de recomandari ,personal NU AM FOLOSIT ,NU FOLOSESC SI NICI NU VOI FOLOSI EXPRESII JIGNITOARE, " APOSTROFARI " , TEXTE ILIZIBILE IAR SCRISUL MEU NU POATE FI DECAT ROMANESC SI PE INTELESUL TUTUROR , nu pot sa intru in mintea cuiva sa judec sau sa ma exprim cum doreste , am C I T I T regulamentul de " n " ori si nu am constatat sa fi fost incalcat de mine ,dupa cum cunoasteti in Lb Romana exista cuvinte sinonime ,omonime ,antonime - cu intelesuri diferite sau acelasi .
Probabil aici este dubla intelegere diferita . ORI CUM ar fi va multumesc ptr interesul acordat.
Multa sanatate la toti si succes in viata .
Răspuns la discuția ce ma fac ..
multumesc ptr intentia buna de a apara moderatorii si a-mi atrage atentia ptr regulament . va rog totusi recititi ce ati scris prin prisma ca va este adresat dtr acest raspuns sau replica ,siiii daca-l gasiti cu bun sinMT INSUSITIL , e u consider ca ma apostrofati si chiar jigni . este ptr trope_doi ,trotusi va multumesc ptr mesajul privat ,dat prin forum.