avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Activitate dannutza

Activitate dannutza

buna seara compania la care lucrez face concedieri colective,eu la momentul de fata sunt detasata pe durata unui concediu medical in cadrul aceleiasi compani dar la un alt loc de munca.intrebarea ar fi daca postul meu se desfiinteaza se pot lua si de mine atat timp cat sunt detasata?multumesc
buna ziua ,in urma cu ceva ani mama mea a incheiat un contract la o firma de telefonie mobila,din diverse motive nu a platit factura in val de 200 lei a vrut sa rezilieze atunci contractul dar nu s a putut ca mai avea 4 luni de contract acum dupa 4 ani s-a trezit cu un recuperator la usa care spune sa se inteleaga amiabil si sa platesca suma de 2200 de lei daca nu o da in judecata .intrebarea mea este ce poate pati daca nu plateste totusi suma de 2200 de lei?multumesc anticipat
Răspuns la discuția semnez actul aditional?
cum ar fii?
Răspuns la discuția semnez actul aditional?
dar daca ma da pe mine afara ar trebui sa i dea pe toti cei care nu au semnat actul aditional,si eu cred ca ei de asta fug de concediere colectiva pentru ca atunci trebuie sa dea salarii si sa nu mai angajeze pe nimeni 9 luni conform ccm.sau ma insel?dar daca ne da ei afara avem dreptul macar la somaj?
compania la care lucrez se pregateste de privatizare si ca orce institutie care s a privatizat trebuie sa existe si "concedieri" numai ca la noi se fac cu perdea si anume ni se trimit niste acte aditionale pe care "trebuie "sa le semnam cu diminuare orelor de munca si a salariului conform normarii,precizez ca actualul contractul colectiv de munca este valabil pana in 2018.intrebarea ar fi ce pot sa patesc daca nu semnez acel act aditional?pot fi data afara?multumesc
buna seara am si eu o intrebare :lucrez la o firma de 15 ani si acum a luat altcineva firma cu tot cu angajati punandu-ne pe toti sa facem actele ca la o angajare ,intre timp am aflat in urma unui control ca sufar de diabet si nu numai urmand sa -mi fac niste investigatii fiind acum in concediu medical intrebarile mele de fapt sunt
1.la cate zile de medical am voie?
2.dupa medical imi pot da demisia sau mai trebuie sa lucrez o perioada?
buna ziua,sunt in concediu de crestere copil din oct 2010 si m-am incadrat pe vechea lege,as vrea sa stiu daca angajatorul ma poate disponibiliza in aceasta perioada ,si dupa cat timp ar avea voie sa o faca dupa ce revin la munca.Multumesc
as vrea sa stiu si eu care este riscul (efectul)acestor antene instalate in curte la o distanta de 100/200mde casa?va multumesc