avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters119266

Activitate ContSters119266

Răspuns la discuția Gradatie de merit
puteti inchide topicul.
Răspuns la discuția Diferente salariale
e vorba de primul an, (2008-2009, nu?). Sotul meu e membru de sindicat. De la Sindicat ni s-a spus ca s-a prescris cauza.
Răspuns la discuția Gradatie de merit
va rog sa imi spuenti unde scrie in lege ca nu am dreptul sa particip acum la concursul pentru obtinerea gradatiei de merit, daca revin la lucru din CIC in septembrie 2014.
Cu tot respectul, nu v-am cerut parerea personala ci cea profesionala.
In Bihor de dau gradatii de merit.
Va rog sa imi spuenti cu cat timp inainte de implirea varstei de 2 ani de catre copil trebuie sa ma intorc la lucru daca sotul nu isi ia concediul de paternitate.
Fetita implineste 2 ani in 31 mai 2015.

Multumesc
1. Sotul meu era membru de sindicat cand s-au facut acele procese pentru recuperarea diferentelor salariale dar nu a fost trecut pe lista aceea si nu primeste banii. De la scoala i se spune ca liderul de sindicat a gresit listele... Ce putem face?


Buna ziua,
Lucrez in invatamant, sunt titulara.
Din octombrie 2013 sunt in concediu de ingrijire a copilului, teoretic, pana in 30 aprilie 2015.

va rog sa imi spuneti daca am dreptul sa particip la concursul pentru obtinerea gradatiei de merit in acest an scolar. Stiu ca am contractul de munca suspendat pentru concediu de ingrijire copil, dar revin la lucru pe parcursul anului scolar 2014-2015.
In cazul in care nu mi s-a calculat bine salarul pe lunile ianuarie- aprilie, si ar trebui sa mi se acorde bani retroactiv (inca nu i-am primit desi au trecut 60 de zile de la solicitare), cum se calculeaza concediul postnatal : cu salarul brut primit sau cu cel care mi s-ar fi cuvenit?
Multumesc
daca intr-o anumita perioada de timp am desfasurat in regim de voluntariat activitati de predare intr-o institutie de invatamant, perioada respectiva se ia in considerare ca vechime in invatamant?
Răspuns la discuția plata concediu medical
Am avut concediu medical de la medicul de familie cu diagnostic 560 pe perioada 29 oct. - 7 noi, cod 01, iar din 8 noi - 21 noi am avut concediu de la medicul specialist diagnostic 736 cod 01. Am fetita declarata ca persoana in intretinere.

Daca cumva constat ca nu am primit plata corecta pe luna noiembrie, mai pot face solicitare pentru recalculare? Am copie doar dupa unul din cele doua concedii medicale primite.

Multumesc,
va rog sa imi spuneti, daca se poate cat ar fi trebuit sa iau salar pe luna noiembrie, daca am avut 15 zile concediu medical.
Lucrez in invatamant. in perioada febr -iunie am fost in CIC cu indemnizatie 1040.
Iulie-august: 1801 salar brut
din sept: 2071 salar brut

Mentionez ca si in oct am avut 3 zile concediu medical.

Am primit pe noiembrie aprox. 1050 si ma tot gandesc ca poate nu au calculat bine...

Multumesc