Totusi,contractele s-au suprapus adica cel valabil din mai 2010 pina in mai 2011,nu am asteptat finalizarea contractului ci am facut altul din februarie 2011 pina in februarie2012---------si in acest caz intervine relocatiunea tacita?astept un raspuns multumesc!
Sarut miinile si va multumesc mult
eram tare nedumerit
credeam ca am comis ceva intrucit ma gindeam ca gazda va plati la finante un impozit mai mare adica pe o luna de 2 ori suma de 550lei
Buna seara! in luna mai 2010 s- incheiat un contract de inchiriere pe un an de zile respectiv pina in mai 2011---in ianuarie la sfirsitul lunii proprietarul fiind in tara a spus ca nu poate veni in luna mai sa incheem un nou contract de inchiriere valabil din 01.02 .2011 pina in 2012 eu personal am comis vreo abatere/?
Buna seara! sunt subofiter operativ-servant la pompieri,am fost pus la dispozitie dupa niste criterii dupa care nu ma regasesc si au ramas in subunitate altii cu sanctiuni repetate.c sa fac cum sa fac sa mi se faca dreptate? multumesc!
Buna ziua! as vrea sa stiu cind sanctiunea disciplinara isi face efect: din momentul in care se aplica ?'sau din momentul din care iei la cunostinta de faptul k esti sanctionat si semnezi in acest sens?
Buna seara!Am fost sanctionat contraventional la regimul circulatiei in anul 2006 si nu am achitat contravaloarea ei,in cit timp se prescrie plata sanctiunii contraventionale?
da am dat acea declaratie ,asa spun cei de la resurse umane,si totodata spun ca era un ordin interior prin care era stipulat faptul k cei ca mine nu pot intocmi dosarul in vederea sustinerii examenului.totusi cred eu k postul l-am obtinut in urma asustinerii unor probe ,examene ci nu in urma intocm