avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Activitate koreh silvia

Activitate koreh silvia

Buna seara tuturor!
Am o intrebare!
Daca o societate x sau y ,angajeaza din somaj pe cineva de o luna de zile,iar in urmatoarea luna da afara pe altcineva,ne mai avand nevoie de personal,e normal?nu tot persoana care a fost angajata cu o luna in urma ar trebui sa plece?
Buna ziua!
Atunci cum formulez?
Ca o idee de pornire
Multumesc
Buna ziua!
Va rog sa imi dati un model de chemare in judecata pentru pensia de intretinere si stabilire domiciliu minor.Eu cu tatal copilului suntem separati de 7 ani.As dori sa il chem in judecata pentru pensia de intretinere fata de copil, si domiciliu copilului,care este binenteles la mine.El lucreaza in strainatate demult,rar vine in tara si o data pe an isi rupe 2 ore din timp sa isi vada copilul.
Va mulțumesc anticipat
Buna ziua!
Ce este mai convenabil?
Un PFA sau II?
Nu stiu ce coduri CAEN sa trec.
Doresc sa vand online si ofline produse pt casa(de la detergenti pana la dozatoare si altele)
Imbracaminte /incaltaminte
Electronice/electrocasnice
Rechizite
Ulei/zahar
Va multumesc!
Buna ziua!
Se da urmatoarea situatie,sotul luna viitoare trebuie sa mearga cu fetita lui si a fostei la control in Ungaria (acolo a fost operata si tratata de cancer).
Mama sambata a fost dusa la un spital de psihiatrie si internata.
Daca ea nu face hartie notariala atunci cum va putea sa scoata fetita din tara ?sau exista vreo alta cale?
Sau sa luam fetita legal de la mama (si pana acum noi am crescut fetita,doar ca in acte figureaza la ea).Intreb ,pentru ca timpul e destul de scurt( 1 luna la dispozitie) si nu stiu cum sa procedam
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Sarbatori fericite!
Buna ziua!
Se da urmatoarea situatie:
Copil tratat in Ungaria pentru cancer(retino-blastom bilaterala) , in varsta de 8 ani, la un control in Romania(joi) s-a descoperit sange, in spatele ochisorului, trebuie sa ajunga de Urgenta in Ungaria,
Intrebarea este cum se poate pleca in Ungaria(avand in vedere pandemia), pentru a nu sta in carantina daca nu este nevoie(luni a facut fetita testul covid, iesind negativ)
Sau unde ne putem adresa, avand in vedere ca este un caz medical, iar fetita are dubla cetatenie (romana-maghiara) Si trebuie sa ajunga in Ungaria la medicul oncolog unde a fost trqtata, operata
Buna seara!
Am o intrebare. O procura pentru a scoate copilul din tara,doar de unul dintre parinti pe ce perioada(cea mai scurta) se poate scoate. 1 luna, doua?
Răspuns la discuția Problema cu fostul angajator
Va multumesc frumos pentru raspunsuri
Răspuns la discuția Problema cu fostul angajator
Problema e ca el nu are nici un Dumnezeu ,nu-l intereseaza nimic,nici lege sau altceva