avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate felicialuminita

Activitate felicialuminita

Buna ziua,
Tatal meu anul trecut a avut un accident, din care nu sa ales decat cu multe rupturi si spitalizari, din pacate cel care la lovit era si baut rau la volan doar ca nu i sa facut nimic pentru ca a avut multi alti in spate si a scapat nevatamat.
Am cheltuit foarte multi bani prin avocati si spital cu tatal meu , vreau si eu dreptate , si fac apel sa ma ajutati cei care stiti si cunoasteti legile sa ma informati daca am inteles bine.
Am auzit ca il putem da din nou in judecata pe cel care la lovit cu masina pe taicamiu, fara sa mai platim nimic nici-un ban la dosar si timbru , doar ca sa fim toti copii deacord si sa semnam, ca sa putem sa-l actionam din nou in judecata.Va rog sa-mi spuneti si mie cei care sunteti in cunoastinta de cauza si sa ma sfatuiti .
Va multumesc ,
Cu respect
Luminita Apostol.
:sorry:
Răspuns la discuția gstionar depozit
multumesc frumos
Buna ziua , am si eu o intrebare doresc sa stiu care este salariul unui gestionar depozit cod COR 413101 -1 post;in 2010 ?
Va multumesc cu mult respect astept un raspuns va rog .
Răspuns la discuția somaj 73 alin 1 ce in seamna?
va multumesc frumos pt raspuns.
Nu seful meu ma anuntat pe 4 ianuarie ca va renunta la mine si la alti colegi ca dansul nu ne mai poate platii salariile si asta nu intelegeam ce inseamna disponibilizare sau concediere este tot aia dar se aplica la fiecare anumite legi cred ca am inteles bine .
Va multumesc inca o data o seara frumoasa in continuare .
Cu mult respect Felicia Luminita Ghita
Răspuns la discuția somaj 73 alin 1 ce in seamna?
Buna seara eu azi am semnat acest preaviz eu am dreptul la somaj si cand as putea sa depun actele pentru somaj daca se poate sa imi raspundeti
Conform prevederilor art.73(1)din Codul Muncii incepanad cu data de 5.01.2010 vi se aacorda un preaviz de 20 de zile lucratoare dupa expirarea caruia ,respectiv la data de 31.01.2010 contractul dumneavoastra de munca va inceta , se va primi remuneratia corespunzatoare celor 20 de zile de preaviz dar dorim sa va acordam tot timpul liber in aceste 20 de zile ,fara a va mai prezenta la magazin .
In conformitate cu art.74(2)din Contractul de Munca unic la nivel national pe anii 2007 -2010 , in perioada preavizului aveti dreptul sa absentati 4 ore pe zi de la programul institutiei fara ca aceasta sa afecteze salariul si celelalte drepturi.Orele absentate se pot acorda prin cumul.
In conformitate cu prevederile art.78(1) din Contractul Colectiv de Munca la nivel national pe anii 2007-2010 SC Tenta Design Company SRL va va acorda o compensatie echivalenta cu un salariu de baza lunar brut avut la data desfacerii contractului de munca , in afara drepturilor cuvenite la zi .
Intrebarea mea este m-au concediat sau m-au disponibilizat ca nu pricep nu cunosc foarte bine legea daca ma puteti sfatui si lamuri cu cateva lucruri .
V a multumesc cu respect Felicia Ghita Luminita
Răspuns la discuția disponibilizare cu art.65(1)
Buna si eu am fost pana la urama disponibilizata si astazi am fost la firama si m-am inteles cu ei intr-un final ca nu doreau sub nici-o forma sa ma disponibilizeze ei bine azi cand am ajuns am constata ca ei sant deacord mi-au incheiat prelungirea de contract si mi-au dat un act Preavi asa se numeste catre: numele meu ....
si mi-au scris urmatoarele :
Conform prevederilor art.73(1)din Codul Muncii incepand cu data .... vi se acorda un preaviz de 20 de zile lucratore ,dupa expirarea caruia ,respectiv la data de 31 01.2010, contractul dumneavoastra de munca va inceta , se va primi remuneratia corespunzatoare celor 20 de zile de preaviz dar dorim sa va acordam tot timpul liber in aceste 20 de zile , fara a va mai prezenta la magazin.
In conformitatea cu prevederile art.78(1) din contractul colectiv de munca la nivel national pe anii 207-2010 sc Tenta Design Company SRL , va va acorda o compensatie echivalenta cu un salariu de baza lunar brut avut la data desfacerii contractului de munca , in afara derepturlor cuvenite la zi .
Incearca sa vb cu patonul tau si o sa poti rezolva situatia succes
Răspuns la discuția ACT ADITIONAL
multumesc si scuzati de deranj
pai deocamdata nu mi-au bagat cartea de munca inca o aveau pe birou ieri :(,dar azi am discutat cu dansul si nu este de inteles o tine pe a lui ca i-am furat acele hartii care de fapt eu l-am dus la magazin rupte ca la sediul firmei nu ma duc ca la cat ma amenintat imi este teama sa ma mai duc acolo
Răspuns la discuția desfacerea contractului de munca
EU AM O PROBLEMA DESTUL DE GRAVA CU PATRONUL MEU ASA CA NU STIU CE SA MA MAI FAC

CE MA POT FACE IN LEGATURA CU PATRONUL MEU CARE NU VREA SA-MI INCHIDA CARTEA DE MUNCA SI SA MI-O DEA PE MOTIVUL CA NU I-AM DUS ACELE HARTII EU INTRE TIMP AM DUS ACELE HARTII LA MAGAZINUL UNDE AM LUCRAT SI I L-AM DAT UNEI COLEGE DE A MEA RUPTE BINTELES DAR EL ESTE DE NEINTELES ESTE SUB ORICE CRITICA MA TOT AMENITA CA IMI FACE PLANGERE LA POLITIE SI CA MA DA IN JUDECATA PT CA IAM FURAT ACELE DOACUMENTE CARE DE FAPT ERAU NISTE HARTII ASA CUM V-AM MAI SPUS DECAT CU STAMPILA FIRMEI PE ELE FARA SA FIE COMPLECTATE CE CREDETI SFATUITIMA SI PE MINE VA MULTUMESC CU MULT RESPECT
BUNA ZIUA CE MA POT FACE IN LEGATURA CU PATRONUL MEU CARE NU VREA SA-MI INCHIDA CARTEA DE MUNCA SI SA MI-O DEA PE MOTIVUL CA NU I-AM DUS ACELE HARTII EU INTRE TIMP AM DUS ACELE HARTII LA MAGAZINUL UNDE AM LUCRAT SI I L-AM DAT UNEI COLEGE DE A MEA RUPTE BINTELES DAR EL ESTE DE NEINTELES ESTE SUB ORICE CRITICA MA TOT AMENITA CA IMI FACE PLANGERE LA POLITIE SI CA MA DA IN JUDECATA PT CA IAM FURAT ACELE DOACUMENTE CARE DE FAPT ERAU NISTE HARTII ASA CUM V-AM MAI SPUS DECAT CU STAMPILA FIRMEI PE ELE FARA SA FIE COMPLECTATE CE CREDETI SFATUITIMA SI PE MINE VA MULTUMESC CU MULT RESPECT