avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate Andromeda Sohan

Activitate Andromeda Sohan

Multumesc pt. raspuns. Va contactez in cazul in care ma decid sa initiez aceasta actiune.
Rog un sfat juridic pt urmatoarea situatie, descoperita in urma unui conflict avut cu constructorul casei .
1. in contractul incheiat pt executia casei a specificat o firma aflata in insolventa X , iar contul pt plati este de la alta firma Y?
2, pt lucrari suplimentare la contract nu a vrut sa incheie actul aditional gasind diverse motive de amanare. In final mi-a trimis o poza dupa un act ad. incomplet , semnat si stampilat pe firma Y., apoi a "disparut".
Toate platile le-am facut prin banca in contul specificat, iar unele lucrari au deficiente majore si trebuiesc refacute. Am inteles ca am fost inselati de un "tepar in constructii ". Intrebarea e: pot face vreun demers impotriva lui?

Cum se poate actiona impotriva unui functionar public care imi conditioneaza emiterea Autorizatiei de construire de prezentarea unor documente care nu sunt cerute prin Certificatul de urbanism?
Nota: De fiecare data cand prezint un document, mai vrea altul si altul, (repet care nu sunt cerute prin C.Urb.)
Am urmatoarea situatie. Constructia existenta (pe care urmeaza s-o demolez ) are 2 m la calcan cu locuinta ( din chirpici) a unui vecin. Viitoarea constructie nu va mai fi la calcan cu locuinta lui, Prin Certificatul de Urbanism imi cere si acordul acestui vecin, care nu vrea sa-l dea.
Ce solutii imi recomandati?
multumesc pt informatii
Buna seara,
Am rugamintea sa-mi spuneti cum se poate proceda pentru actualizarea CI si pasaport ? Persoana se aflata in strainatate ( ex. SUA) si nu se poate deplasa in tara pt acest lucru.
multumesc
Răspuns la discuția Lichidare PFA
multumesc pt informatie
Discuție Lichidare PFA
Buna seara,

Se poate schimba titularul unui PFA?.
Daca da, in ce conditii ?
Răspuns la discuția arhiva angajati
multumesc pt raspuns.
Am rugamintea sa-mi dati un indiciu unde ma pot adresa ca sa obtin o adeverinta cu venituri pt o persoana care a lucrat in perioada 1956-1959 la Schela Petroliera Cobia, jud. Dambovita. Ii este necesara pt calcularea pensiei.