avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Activitate burcearoxana

Activitate burcearoxana

consider ca exista un conflict de interese la nivelul proiectului aplicat in cadrul POS DRU, deoarece nu se mai respecta parteneriatul, asa cum a fost el evaluat, avand in vedere ca beneficiarul X este asociat unic al firmei solicitante si actionar majoritar al firmei partenere, detinand 99 % din partile sociale.
considerati ca exista un conflict de interese in situatia in care beneficiarul are asociat unic o persoana, persoana care este si actionar majoritar in cadrul firmei partenere cu un procent de 99%?
Buna ziua

Avand in vedere prevederile Legii 118/2010 art. 1 , alin1, prin care "se diminueaza cu 25% cuantumul brut al salariilor lunare, inclusiv sporuru si alte drepturi salariale" si coroborat cu prevederile art. 11, alin.2, din Legea 330/2009, va rog sa-mi comunicati punctul de vedere legat de urmatoarea speta:
reducerea de 25 % se aplica si asupra stimulentelor aferente lunii mai si platite in luna iulie?
nelamurirea provine datorita prevederilor Legii 118/2010,care face referire la "salariile lunare de incadrare" si la ce anume se refera , la salariul tarifar?

Va multumesc
Avand in vedere ca la nivelul programului POSDRU 2007-2013, una din problemele beneficiarilor este cea a subventiilor si burselor, pentru care au angajate sume in buget inca de la redactarea cererii de finatare, va rog sa-mi precizati cadrul legislativ, aferent subventiilor si burselor, modul de acordare , suma minima / suma maxima, precum si modalitatea de impunere a cestora.
va multumesc
Art. 4 alin 4 din HG 595/2009 , prevede ca : "majorarea salariala se aplica de la dataa incadrarii in functie, dar nu inainte de data intrarii in vigoare a OUG 35/2009 , cu conditia obtinerii avizului prealabil al Ministerului Finantelor Publice"
Intrebarea este: daca avizul pealabil a fost obtinut ulterior datei incadrarii in functie,majorarea salariala se va acorda cu data emiterii acestuia?
sau
cu data incadrarii in functie?
Răspuns la discuția ACTIUNE INSTANTA CONTENCIOS
doar institutia.
resursele umane intocmesc deciza /deciziile in baza unui referat al unui sef serviciu/ sef birou sau al directorului.
asa ca faci o singura cerere de chemare in judecata
Am rugamintea sa ma sprijiniti in solutionarea unei spete:
Un beneficiar de proiect finantat prin FSE,a solicitat in locuirea d-lui X cu d-na Z.
La dosarul cu Notificarea respectiva, prezinta cererea de incetare a rap de munca a le d-lui X, datata si semnata.In acelasi dosar ca si document justificativ era atasat CV -ul d-lui X, care avea alta semnatura.In acelasi timp, contractul de munca si actul aditional la contract , purtau si acelea alte semnaturi. Mi se pare o adevarata nebunie.
Intrebare: Este normal asa ceva ?Din punctul meu de vedere , am solicitat o lista cu specimenele de semnatura , ale membrilor implicati in proiect..............dar , astepr si alte pareri ale superiorilor .
Tot in cadrul aceleiasi Notificari,pentru d-na Z, s-a emis in data de 25.01.2010, Decizia de angajare, incepand cu data de 10.02.2010. Fisa postului este facuta si semnata de d-na Z, in data de 22.01.2010.
Intrebare:Normal, fisa postului este sau nu este anexa la contract , se face sau nu se face la data intocmirii contractului de munca?
Astept cu interes raspunsul/ raspunsurile dumneavoastra!
Sunt salariat al unui OIR POS DRU, care se ocupa de gestionarea fondurilor comunitare . Conform Art.96 (1) Funcţionarii publici pot exercita funcţii sauactivităţi în domeniul didactic, al cercetării ştiinţifice, al creaţieiliterar-artistice şi în alte domenii de activitate din sectorul privat,care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiileexercitate ca funcţionar public potrivit fişei postului. Va rog sa ma sprijiniti in a gasii o explicatie logica a acestui articol! Pot sa am contract cu o firma de consultanta,in conditiile in care in fisa postului nu am prevazut acest lucru? Multumesc