avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielcartas

Activitate gabrielcartas

Răspuns la discuția Amenda primita pe nedrept !!!
Atentie la plangerea penala, veti constata ca abuzul in serviciu nu este indicat - trebuie sa faceti plangere pentru "neglijenta in serviciu" si sa va constituiti parte civila pt. daune materiale si morale.Nu va asteptati la castiguri mari, in cel mai bun caz agentul va fi mustrat, daca a trecut un an nici macar atat nu va pati(o cercetare va duce la depasirea acestui termen de un an) asa ca imi pare rau- nu visati la dreptatea pamanteana!
Actiunea in pretentii are ca raspuns de la d-voastra Cererea reconventionala in care trebuie sa timbrati la valoarea ce o veti cere,vedeti model cerere reconventionala stati-ma pe gabrielcartas@yahoo.comau contac
Atentie dupa Noul cod sedintele sunt inregistrate:
1. Recuzati( cerere, plata taxei de timbru si cereti sa se constate acestea din inregistrare)
2. Este greu sa ceri si sa obtii o recuzare, acest caz pare simplu,dar intelege ca odata cu recuzarea trebuie sa ceri si CSM ului. sectia judecatori sa se pronunte.
3. Am recuzat un (o)presedinte la ICCJ, unde avocatii care au peste 7(sapte )ani ca av. definitivi, stau in pozitiea jenanta de drepti, stiam ca recuzarea a fost doar un act de curaj dar.................. am avut o surpriza, d-na Presedinta eara la termenul urmator , judecator in completul respectiv, sansa este ca am primit o hotarare cu 2-1un, judecator facand opinie separata( si azi ma intreb care???????)mai mult am obtinut dupa mai multe luni o propunere ca sa oblige judecatorii la un control psiho-neurologic, cred ca stiti de o judecatoare de la iccj care misca involuntar barbia inainte( cer scuze pentru aceasta remarca a handicaului) cred ca din 7800- 8000 de judecatori , cateva mii vor parasi sectiile pentru nerespectarea regurilor impuse - fiind mana -n mana cu rudele lor avocati, procurori, grefieri si facand inutile DECLARATIILE DE INTERESE( SUNT ASTAZI IN TARA peste 5000 de judecatori care nu au sau au incomplete, falsificate aceste declaratii,
Raspunde avocatul:
1. IN ACEASTA PERIOADA DESI POLITISTUL ESTE "IN CONCEDIU" SUNTETI FILAT, TOTI CEI CU CARE VA INTALNITI SUNT ASCULTATI CU ATENTIE SI URMEAZA IN CURAND O PERCHEZITIE LA TOTI COLABORATORII TAI.
2. Sa ne contactezi dupa!
Asculta sfatul unui avocat, plateste amenda si dupa aceea ca sa fii multumit fa mai multe plangeri impotriva agentilor. Nu ca-ti va da cineva dreptate ci pentru a - i tine ocupati cu declaratiile si rapoartele date, amenda desi este platibila pe loc nici un agent nu va incasa banii, este mai comod sa-ti trimita prin posta amenda decat sa incaseze banii, sa faca raport si apoi sa predea acesti bani in casierie - o intreaga aventura pentru mintea bietului politist. Av. CARTAS
Răspuns la discuția Sot violent
Exysta posibiLTATEA OBTINERII UNUI ORDIN DE PROTECTIEsi evacuarea pentru max. 6 luni asotului
Ce donatie????? Nu este clar ca d-soara trebuie sa restituie cheltuielile pe care le-a cerut?
Clne cere serviciile isi asuma si plata.
Proba cu inscrisuri, aceste inscrisuri au semnatura electronica care arata ca datorati acei bani.Nu inteleg de ce nu puteti sa va achitati o datorie si apoi sa incheiati o relatie care nu merge? E simplu ,ati cerut un ajutor si ati primit acest ajutor, acum va sfatuiesc prietenii sa faceti plangere pentru santaj, e o gluma buna ca si cea cu imbogatirea.,actiunea in pretentii
plus cheltuieli de judecata, taxa de timbru va va face sa va onorati obligatiile. Av. CARTAS G
VA ROG SA MAI PUBLICATI BILANTUL BAROULUI
Răspuns la discuția mostenirea dupa unul din parinti
Mama mosteneste 1/3 din mostenire, 2/3 revine celor 3 copii, atentie mama are jumatatea din toate bunurile care sunt considerate ca fiind ale eim si vine la partea de mostenire care este cealalta jumatate plus bunurile proprii