avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate B-94

Activitate B-94

Răspuns la discuția vanzare-cumparare
Nu cred ca.iti poate da cineva un raspuns prea clar.Ce hram poarta sotia lui x,in contractul de vanzare-cumparare.Este si "el" propietar,cand se incheie actul?Cel m-ai sigur poti afla un raspuns corect,intreband la un cabinet notarial.Intrebari se pot pune multe...de ex:ce scrie la clauza de intretinere?
Buna seara.Va rog frumos,sa-mi spuneti si mie,c-am l-a cat ajunge tariful per ora l-a un executor judecatoresc.Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Discuție indemnizare???
Buna ziua,
An urma unui accident rutier mi sa stabilit prin lege ca persoana culpabila sa-mi plateasca 3 milioane pe luna si o suma de 174 de milioane. Acum cel culpabil vrea sa-mi plateasca suma de 174milioane dar sa merg sa semneza ca sa nu-i mai retina lui cele 3 milioane, sint de acord cu el, dar nu stiu unde trebui sa merg pentru a primi aceasta suma legal si ce trebui sa semneza ca sa nu-i mai retina lui cei 3 mil. luna de luna.

VA MULTUMESC
Discuție partaj???
Buna seara, in timpul casniciei bunica mea mi-a dat casa cu acte pe numele meu si al fostei sotii, ne-am divortat nu sa facut partajul, as vrea sa stiu daca pot sa vind casa fara sotie. Desi ia nu mai imi poarta numele ( sintem divortati), apare in actul de vinzare cumparare(avem un baiat impreuna care imi poarta numele).

VA MULTUMESC
Discuție propietate
Buna seara,
sint cetatean roman casatorit legal in strainatate, daca imi cumpar apartament in Romania pe numele meu, are aceleasi drepturi si sotia( nu este cetateanca romanca)?
Discuție succesiune
Buna seara, as vrea sa stiu si eu cit m-ar costa o succesiune l-a un Titlu de Propietate, este pe numele bunicului meu (decedat), are un singur mostenitor (mama).

VA MULTUMESC