avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate adrian_velicu

Activitate adrian_velicu

Am vandut o firma, in care eram administrator si asociat unic -in decembrie 2003 unui prieten, caruia i-am facut si o procura, pentru a deveni mai repede operationala- voia sa-si deschida niste conturi. De atunci, nu mai stiu nimic despre aceasta firma. Intre timp, am aflat ca s-ar putea sa fi acumulat, in ultimii ani, datorii catre stat. Intrebarea mea este: eu pot suferi in urma problemei cu fiscul, din moment ce am vandut-o complet, in decembrie 2003? Multumesc.
Multumesc pentru raspuns.Am inteles ca cei de la Reg Com nu ar accepta un contract de comdat intre doua SRL uri pentru ca ele sunt constituite pentru a obtine profit iar la comodat se da ceva gratis cu titlu de folosinta.Stiti ceva in genul asta?
Buna seara,
Detin o societate de schimb valutar care are un punct de lucru inchiriat de la o persoana fizica(un spatiu comercial), cu contract de inchiriere inregistrat la fin.Firma de schimb nu poate avea profit decat din activitatea de schimb conform reglementarilor(are doar un cod caen unic).Mai detin doua societati :una de amanet si una de comert si doresc ca in acel spatiu sa functioneze toate cele trei firme in care eu sunt asociat.Nu stiu ce contract sa fac intre ele.(contractul de inchiriere este pe soc de schimb valutar).In contractul de inchiriere facut se specifica ca proprietarul este de acord cu activitati ca :schimb valutar, amanet, xerox, publicitate, papetarie, etc.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Buna ziua,
As dori sa-mi deschid o firma cu urmatoarele activitati: fabricare de stampile, laminare, confectionare carti de vizita si materiale publicitare,xerox.Nu prea ma descurc cu caen 2010.Doresc niste sfaturi referitoare la obiectul principal de activitate si cel secundar.Multumesc mult.
Răspuns la discuția contract de?
Va multumesc pentru raspunsul dvs. In trecut am facut ceva similar cu un contract de comodat. Ce parere aveti ? Mentionez ca sunt asociat in toate firmele.
Discuție contract de?
Buna seara,
Detin un spatiu comercial in chirie si doresc sa diversific activitatea existenta .Firma
care detine spatiul nu are voie sa aiba alte venituri decat cele din caen-ul sau, respectiv schimb valutar, deci nu pot subinchiria portiuni din magazin altei firme.Ce forma legala trebuie sa urmez ca sa pot face mai multe activitati in acel spatiu.(ex:amanet,laminare, stampile,xerox ,etc toate pe alta firma decat prima).Multumesc anticipat pentru raspuns
Răspuns la discuția casa amanet
Multumesc mult pentru raspunsul dvs. Am luat legatura cu d-na Covaci si am rezolval problema.
multumesc mult pentru ideile bune pe care mi le-ati dat.
Bună seara,
Mă confrunt cu urmatoarea situatie: eu PF am un contract de inchiriere al unui apartament intr-un imobil, cu un SRL care a expirat la 01.01.2010.Ei doresc prelungirea lui cu 6 LUNI printr-un act aditional la vechiul contract, unde au mai introdus un art. prin care eu sa le dau dreptul de a subinchiria cu pastrarea destinatiei prevazute in vechiul contract.Mentionez ca ei au in domeniul de activitate : inchiriere, subinchiriere.Cu ce ma poate afecta acest lucru?Va multumesc.
( Nelamurirea mea consta in faptul ca nu stiu daca societatea careia îi închiriez initial, poate sa subînchirieze altor firme, ajungând sa nu-mi mai încasez chiria. Sau să înregistreze mai multe sedii sociale ale altor firme pe care le detine respectiva companie, pe adresa mea, astfel încât, dupa cele 6 luni de închiriere, să rămân cu vreo 10 sedii sociale înregistrate la mine).
Discuție casa amanet
Buna ziua,
Doresc sa infiintez o casa de amanet.Nu sunt lamurit cu urmatorul aspect : codul caen principal este 6492.Pot adauga in obiectul de activitate si alte coduri caen secundare referitoare la obiectele ramase in patrimoniul casei de amanet?(4648,4672,4777,9525) Daca nu, cum se vand obiectele ramase?BNR accepta doar un cod unic?(6492).Multumesc anticipat.