avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate Rebbeca

Activitate Rebbeca

Salut.In urma unei altercatii mi-a fost spart parbrizul.Masina are Casco,am sunat,le-am spus ce s-a intamplat pentru a face programare de inlocuit parbriz.Am fost la politie pentru dovada,politistul a scris ca nu doresc sa declar nimic in legatura cu faptele intamplate insa a mentionat altercatia de unde a rezultate paguba.Intrebarea mea este daca nu depun plangere impotriva faptuitorului,Casco va invoca dreptul de regres catre mine urmanad sa platesc eu paguba?Va multumesc anticipat!
://alba24.ro/romanii-vor-putea-sa-si-cumpere-vechime-de-munca-pana-la-sfarsitul-anului-guvernul-a-aprobat-prin-oug-proiectul-ministerului-muncii-561201.html
Buna.Uite am gasit asta publicata ieri.Am fost azi sa intreb la casa de pensii au zis ca nu ai primit nicio informare oficiala
Buna ziua.Intrebarea mea se leaga de legea nr. 186/2016 si anume daca termenul de plata pentru cumpararea vechimii#-o s-a prelungit pana pe 31.12.2017.Am incheiat deja contract,am platit o parte din suma insa mi-ar fi de mare ajutor daca as putea sa platesc restul pana in decembrie.Am fost la casa de pensii in Prahova iar raspunsul primit a fost :nu stim inca.Multumesc anticipat.#-o
Buna ziua! Am urmatoarea intrebarea:Daca doresc sa ii dau unei persoane un avans de 500 euro pentru achizitionarea unei autorizatii taxi ce anume scriu pe hartia care o vom face?Nu pot scrie autorizatie taxi pentru ca nu este legal sa instrainezi acestea?Ma poate ajuta cineva?Va multumesc
Am următoarea problema.Am cumpărat o remorca cu acte de proveniență Luxemburg de la un cetățean roman.Respectivul mi a dat actele pe care le avea eu urmând sa mă duc sa înmatriculez remorca în România. Surpriza după ample verificări s a constatat ca lipsește în act și totodată remorca este suspendata de la înmatriculare în Luxemburg pentru un motiv cunoscut doar de...Ei. Ei,în concluzie ce as putea sa fac?Dacă deschis un dosar în instanță as avea vreo șansă să se înmatriculeze?Măcar dacă as primi numere provizorii pe perioada desfășurării dosarului as putea sa o folosesc...Dacă aveți idee...Va rog sa mă ajutați cu un sfat. #-o
Răspuns la discuția Pfa inchiriere
Am achiziționat remorci pe care le am înmatriculat pe numele unei alte persoane. Acum nu știu dacă trebuie sa le înmatriculez pe numele persoanei care are pfa ul sau pe pfa x?sau este același lucru?Chiar nu mă pricep.:">
Discuție Pfa inchiriere
As avea următoarea întrebare: In momentul cand inmatriculez remorcile acestea trebuiesc inmatriculate pe pfa -pfa avand numele meu sau le pot inmatricula doar pe numele meu nu pe firma?Stie cineva acest lucru? Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Cod caen Inchiriere remorci
Mulțumesc frumos pentru răspuns. As avea totuși și următoarea întrebare.:remorcile trebuie sa fie înmatriculate pe numele persoanei care deține pfa sau pot fi folosite fînd înmatriculate pe alt nume?Mulțumesc anticipat
Buna seara! Va prezint urmatoarea situatie:Am fost implicata intr-un accident in care celalalt sofer nu mi-a acordat prioritate rezultand avarierea ambelor autovehicule.Totul a decurs ok,politistul ne-a luat declaratii ,soferul a fost de acord sa mi dea asigurarea pentru a imi repara masina,piesele au sosit la service urmand sa fie inlocuite.:justcuz: Astazi primesc instintare ca societatea de asigurari doreste sa vada declaratiile ambilor soferi totodata si rezultatul alcoolemiei-care nu exista,politistul nu ne-a solictitat acest lucru.Ce este de facut in cazul acesta?#-o