avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate geny33

Activitate geny33

buna seara am doi copii unul de 16 ani si celalant de 2 ani si am fost in concediul de maternitate 2 ani si in aceasta perioada am lucrat si in austria cu acte legale mi sa facut un contract de lucru intrebarea mea este pt dumneavoastra pot primi alocatie pt copii din austria chiar daca am fost in maternitate pina acum o luna astept raspunsurile dv va multumesc mult
Răspuns la discuția am divortat in urma cu 3 ani
va multumesc frumos
buna dimineata am divortat in urma cu 3 ani si copilul mia fost incredintat mie la mama prin sentinta judecatoreasaca irevocabila doresc sa stiu daca imi pot scoate copilul din tara fara acordul tatalui copilul meu are 15 ani acum va multumesc mult si astept raspunsul dv.
buna ziua sunt geny si doresc sa va cer parerea daca se poate in urmatoarea problema . acum 2 saptamini am primit un email in care mi se spunea ca am primit o donatie de la o familie din canada . dar bine inteles ca nu am crezut dar primesc in continu primesc emailuri nu stiu ce sa cred daca este adevarat? si eu refuz?cum pot sti daca este adevarat sau nu ? va rog daca se poate sa imi raspunda cineva este vorba de o suma mare de bani multumesc :stunned:
va multumesc frumos pt. raspuns o zi buna
buna ziua am si eu o intrebare am diploma de bacaloreat deterirata mai exact am pierdut fotografia de pe diploma si di aceasta cauza nu ma pot inscrie la o scoala postliceala sanitatra di orasul unde locuiesc ce pot face ?
tot o data am solicitatat un duplicat dar se pare ca nu se poate atat de repede , m-au informat de la liceul unde am absolvit ca cea mai rapida rezolvare ar fi sa imi elibereze o adeverinta precum ca am acea diploma dar este deterirata si ca urmeaza sa o declar in monitorul oficial . intrebarea mea este va rog sa imi spuneti unde anume pot gasi acest monitor eu sunt din resita aici locuiesc si in vinju -mare am terminat liceul va multumesc astept raspunsurile voastre cit mai curand deoarece inscrierile la scoala postliceala sanitata incep pe data de 1 septembrie oare ma pot inscrie cu adeverinta pana imi pot ridica diploma ? va multumesc
:am si eu o intrebare la dv. am un credit la brd. de un an de zile si de 3 luni nu am mai putut plti rata la banca deoarece am ramas in somaj si mia fost tare greu . acum doresc sa plec in strainatate si imi mai trebuie o luna cel putin pina reusesc sa platesc credeti ca se pote intimpla ceva ? de genul sa fiu executata silit? va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns deoarece nu stiu multe despre acest lucru.
si in urma cu 2 luni chiar miam deschis si in dosar la asigurari si anume la asiban pentru dauna deoarece sunt in somaj dar nu am primit niciun raspuns
va multumesc cu stima
stoia mariana
Discuție somaj
eu sunt in somaj de 3luni si acum doresc sa plec in italia pt.2 luni ce se poate intimpla daca nu merg cu carnetul la vizat 2 luni ? am somaj 1 an si 3 luni se poate sa pierd somajul?