avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Activitate roxanad29

Activitate roxanad29

Discuție reclamatie
Buna ziua. Am stat in chirie fara un contract legal, am plecat de acolo neachitand intretinerea pe 2 luni, care se acoperea din garantie. Cat am stat in chirie am semnat un contrat cu o firma de internet ,contract care nu s'a finalizat, neinstalandu'se. Proprietarul sustine ca a depus plangere impotriva mea. Se poate sa depuna plangere? Daca da, cu ce motiv? Mentionez ca nu am avut semnat cu el nici un fel de act de inchiriere.
As dori sa stiu cat si care ar fi costurile cu inchiderea unui pfa deschis din luna februarie? Va multumesc.
As dori sa stiu cat si care ar fi costurile cu inchiderea unui pfa deschis din luna februarie? Va multumesc.
Discuție COD IMEI
Buna ziua,
As fi interesata sa stiu daca se mai poate cauta telefonul dupa codul imei? Mi'a fost furat. Exista vreo alta posibilitate sa il pot recupera?
Buna ziua,
As fi interesata sa stiu daca se mai poate cauta telefonul dupa codul imei? Mi'a fost furat. Exista vreo alta posibilitate sa il pot recupera?
pot exista mai multe motive:
- salariul este prea mic, in cazul acesta este nevoie de un codebitor
-poate profilul angajatorului nu este unul "agreat"
-poate este inregistrat in CRB sau BC
Buna ziua, se poate cumpara prin credit bancar un imobil in baza legii 85/1992? Multumesc.
Discuție Legea 85/1992
Buna ziua, se poate cumpara prin credit bancar un imobil in baza legii 85/1992? Multumesc.
In cazul in care o pers este in concediu fara plata, angajatorul poate refuza sa ii completeze adeverinta de venit? Unde se reflecta acest lucru(fluturas, salariu, carte de munca)?
Multumesc frumos ptr raspuns!