Se poate contesta un raport de inspectie fiscala prin judecata dupa un an si jumatate de la efectuarea acestuia deoarece acum un expert contabil a depistat greseala comisa de inspectori fiscali
ma numesc Viorica,am 60 ani,de profesie asistent medical.Lucrez de 40 ani iar in grupa a 2-a am lucrat 15 ani.Institutia unde lucrez,invocand motivul disponibilizarilor din lipsa de fonduri,doreste sa ma trimita la pensie la limita de varsta(desi am 60 ani)adaugandu-mi la varsta biologica si cele 3 luni/an castigate la vechimea in munca(datorita gr. a 2-a).Care e limita de varsta pentru pensionare?Cele 3 luni/an se adauga la varsta biologica?Daca datorita disponibilizarilor din lipsa de fonduri se poate angaja o persoana chiar in locul meu?Ce trebuie sa fac?
am luat marfa de la cineva si nu am avut cu ce plati biletul la ordin a trecut o saptamana si la investit cu formula executorie la judecatorie dupa care i sa admis cererea , ce urmeaza de acum ? Pot sa platesc in cateva rate , cu cine vorbesc , cu executorul, suma este de 2.000 lei. Sau imi cere involvente.
ma interesa sa nu mai platesc datoriile pe care le are firma la taxe si impozite fiind o suma mai mare decat valoarea masini. Ne platind la taxe si impozite la zi nu o pot inmatricula si astfel trec cele 30 de zile in care trebuie sa fac actele pe firma
am un SRL am primit o notificare de reziliere a contractelor de leasing pe data de 25.01.2010 care a fost emisa in 15.01.2010, tot pe 25.01.2010 a si venit o firma de recuperare si a ridicat una din masini cealalta fiind in Franta. Intrebare : este vreo posibilitate de a continua contractul cu RCI leasing daca fac toate platile pe care le vor ei?