karma a scris:
Acea prevedere conform careia avocatii stagiari au posibilitatea urmarii unor cursuri de master,dar cu acordul avocatului coordonator,mi se pare o aberatie!X-(
Nu vad in ce fel ar putea sa "dauneze"avocatului stagiar urmarea unui master.
Si daca,sa zicem ca o persoana se inscrie la master iar ulterior sustine examenul de admitere in Barou si il si promoveaza,ce se va intampla daca av.coordonator nu este de acord cu acest lucru (masterul)? Va fi obligat stagiarul sa renunte la cursurile de master??? :stunned:
Eu stiu ca nu este obligat sa renunte la cursurile de master, colegele mele asta urmeaza sa faca sa dea admiterea in Barou si sa urmeze cursurile de master! Nimeni nu poate obliga pe nimeni sa renunte la ceva ce il avantajeaza in viitoarea cariera!
Acea prevedere conform careia avocatii stagiari au posibilitatea urmarii unor cursuri de master,dar cu acordul avocatului coordonator,mi se pare o aberatie!X-(
Nu vad in ce fel ar putea sa "dauneze"avocatului stagiar urmarea unui master.
Si daca,sa zicem ca o persoana se inscrie la master iar ulterior sustine examenul de admitere in Barou si il si promoveaza,ce se va intampla daca av.coordonator nu este de acord cu acest lucru (masterul)? Va fi obligat stagiarul sa renunte la cursurile de master??? :stunned:
Asa stiam si eu,insa nu eram sigura! Multumesc
In asemenea cazuri se da amenda administrativa de catre procuror (nu apare in cazier si permisul nu se anuleaza) deoarece fapta nu prezinta un pericol social mare.Problema ar fi solutionarea dosarului care poate dura de la cateva luni pana la peste un an.In tot acest timp se poate face cerere la procurorul care instrumenteaza dosarul pentru eliberarea unei dovezi cu drept de circulatie pe o perioada de 30 de zile cu posibilitatea de prelungire la fiecare 30 de zile.