Soc.com. romaneasca are un contract de finisare o constructie in germania,Firma din germania imi cere un certificat de scutire de impozite,pentru scazamintul taxei de impozitare ptr.constructii,altfel imi opreste 15%di factura nu stiu despre ce certificat este vorba,Am cel de tva sunt in roi.
Firma din Romania are un contract de prestarii servicii in Germania,numai manopera,In afara de inscrierea in Reg.intracomunitar ce alt certificate de scutire mai trebuie sa obtin?Firma din Germania cere un certificat de scutire pentru a fi ei acolo scutiti de ceva.
soc.com.a re un contract de prestari servicii in Germania,pentru acest lucru trebuie deplasata o echipa de 4 muncitori angajatii soc.din Romania,
ce acte trebuie sa aiba la ei pentru aceasta deplasare?
multumesc
Buna ziua vind un apartament cumparat acum 30 de ani , in anul 2014 la decesul sotului copii au devenit mostenitori prin succesiune Intrebare: cum trebuie calculat impozitul la vinzare,notarul spune ca din cauza succesiuni toti trebuie sa platim un impozit ca si cum locuinta ar fi sub 3 ani ?
Buna ziua vreau sa vind un apartament mai vechi de trei ani acum 2 ani am facut succesiune dupa sot si au aparut si copii la propritari.Intrebarea impozitul se calculeaza pentru toti ca fiind vechimea mai mica de trei ani sau doar pentru copii?
multumesc
Buna ziua In contractul de munca la litera M drepturi si obligatii punctul 2 litera c si e cu fidelitatea si secretul de serviciu ,daca sunt incalcate aceste obligatii se poate desface contractul de munca pe loc ? si daca se poate actiona in judecata?
Buna ziua,o intrebare mai incurcata ,mama a infiat in urma cu 15 ani pe fata fratelui meu pentru a o ajuta, dar ea nu a mai tinut legatura cu mama dupa casatoria ei.
Mama vrea sa faca vanzare cumparare pentru mine si frate ca sa nu participe nepoata la mostenire.
-daca facem contractul dar nu-i dam mamei bani poate fi contestat?
-daca dupa moatrea mamei fratele nu vrea sa vinda eu ce pot face?
-se fac doua contracte sau unul singur pentru amandoi?
Sunt neplatitor de TVA in aceasta luna am depasit plafonul de scutire stiu ca trebuie sa ma inregistrez luna viitoare si voi plati TVAde acum incolo.
.Inrebarea este pentru ce am depasit luna aceasta trebuie sa calculez TVA ?
si mai am o intrebare
Acum 6 ani a cumparat un teren fara tva acum daca il vinde se aplica tva?