avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate munteanu_gyna

Activitate munteanu_gyna

are cineva proiectul Decretului pentru promulgarea Legii privind unele măsuri necesare în vederea restabilirii echilibrului bugetar;
Răspuns la discuția urgent -va rog raspuns
limita de varsta
multumesc
am fost pensionata,fara cerere din partea mea, cu art.56 lit d
unitatea ma poate mentine pana la sosirea deciziei de pensionare de la directia muncii?
unitatea mi a desfacut contractul de munca.
in anul 2009, in luna august, am fost detasata in interesul serviciului la o alta unitate de invatamant. am beneficiat de prelungire conform codului muncii 2 ani peste varsta de pensionare standard.
la 31 ianuarie mi a expirat detasarea, iar conducerea unitatii unde eram titulara mi a incheiat cartea de munca si m a pensionat conform codului muncii- din dispozitia angajatorului.
unitatea la care am functionat ca detasata doreste sa ma mentina in activitate, la cumul,exista vreo posibilitate?
In ce baza imi poate incheia un nou contract de munca, tinand cont ca posturile sunt blocate, postul este unic.
as dori baza legala, legea si articolul de lege.
multumesc anticipat
am fost pensionata la data de 01 februarie 2010 conform codului muncii, pentru limita de varsta, art.61 lit.e.
imi poate inceta contractul de munca inainte de primirea deciziei de pensionare?
In ce lege unitatea imi poate prelungi contractul de munca pana la primirea deciziei de pensionare?
in anul 2009, in luna august, am fost detasata in interesul serviciului la o alta unitate de invatamant. am beneficiat de prelungire conform codului muncii 2 ani peste varsta de pensionare standard.
la 31 ianuarie mi a expirat detasarea, iar conducerea unitatii unde eram titulara mi a incheiat cartea de munca si m a pensionat conform codului muncii- din dispozitia angajatorului.
unitatea la care am functionat ca detasata doreste sa ma mentina in activitate, la cumul,exista vreo posibilitate?
daca da, as dori baza legala, legea si articolul de lege.
multumesc anticipat
salariul minim in anul 2010? si actul normativ?
doar in legea 330/2009 se specifica 705 lei, dar aceasta nu stabileste sal minim .