avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate p_orsyka

Activitate p_orsyka

Buna, administratorul societatii este si angajat, si si-a platit seviciile medicale din banii firmei(cont bancar) Ce tratament fiscal ar trebui sa aplic? Poate sa fie incadrat la boli profesionale?
Buna seara, conf oug114/2018, daca am CAEN 711 (eu am 7112) sunt obligata sa maresc salariile la 3000 lei. Scutirile se aplica si pt. CAEN 7112, sau numai pentru constuctii?
Răspuns la discuția Suspendare firma
si la incetarea CCC, i se desface contractul?
Răspuns la discuția Suspendare firma
si cum ramane cu angajata? ce se intampla cu contractul de munca? ce se transmite in revisal?
Poate sa-si suspende activitatea o firma, daca are o angajata in concediu de crestere copil?
Buna ziua am urmatoarea speta:
firma este inscrisa pe un site extern cu proiecte(programare), iar in momentul in care cineva face o comanda...de pe site...automat se genereaza o factura catre client, si o factura de comision. ..pe factura catre client scrie:REMIT TO, si se genereaza un nr.din sistem. Nu stiu cum sa procedez...daca este persoana fizica nu trebuie sa declar in 390, dar cred ca trebuie in 394....nu stiu daca nu o sa-mi dea eroare la nr. facturii...ce sa fac..sa emit o alta factura cu o serie stabilita?
Răspuns la discuția Perioada fiscala tva
m-au sunat ca o sa primesc avertisment...aste se prescrie daca nu se intampla nici o abatere in 6 luni?
Discuție TVA VIES/D390
Buna ziua, am achiz. o masina din germania, am un cod valid VIES, dar nu apare numele si adresa furnizorului. Ma lamurit cu acest aspect va rog..cum trebuie sa procedez...se declara in d390?
Buna ziua, in cazul d092 daca am depus, devin automat platitor lunar, mai trebuie sa astept vre-o decizie de la finante?
Si inca o intrebare, in cazul in care primesc un avertisment..se prescrie? in cate luni?
angajat cu contract de munca realizeaza venituri din dividende peste plafonul de 22.800 lei, trebuie sa depuna declaratia unica si sa plateasca CASS?