am si eu o nelamurire:la un contract de bunuri de consum cu o societate non-bancara procesul pentru executare silita e in penal sau civil?te afecteaza la cazier?
ma voi duce la un interviu la o firma desore care am auzit ca tine oamenii doua saptamani ,apoi le da liber fara sa le mai dea banii pe perioada muncita.cum ma pot proteja,in afara faptului de a nu ma duce?
AM PLATIT O RATA LA FACULTATE SI PRINTR-O REGRETABILA EROARE AM PIERDUT CHITANTA, DE CARE AM MARE NEVIOE.CEI DE LA BANCA REFUZA SA-MI ELIBEREZE UN EXTRAS DE CONT.E NORMAL?
va propun o situatie:sunt in proces cu SC ALTEX SRL DIN LUNA SEPTEMBRIE PENTRU CEL DE AL DOILEA SALARIU COMPENSATORIU SI DOBANDA LA BANII OPRITI CA SI GARANTIE PE GESTIUNE.CREDETI CA POT OBTINE SI NISTE DESPAGUBIRI,DAUNE?
BUNA ZIUA
am si eu o intrebare:ce se poate face in cazul in care nu-mi pot plati ratele (credit de nevoi personale)si venitul familiei e de 650-3 persoane.nu am nimic pe numele meu.am inteles ca se face un dosar,sau asa ceva,dosar care se prezinta in instanta.un sfat,va rog
Buna ziua,
Am si eu o intrebare:mai este valabila legea nr.15/2003 privind acordarea de teren pentru construirea unei case tinerilor casatoriti?va multumesc
Ma numesc Marcu Marian Cristian ai as vrea si eu sa va aduc la cunostinta o problema:in urma cu vreo 2 ani am facut un credit de nevoi personale si o descoperire de card pe care acum,fiind somer si avand si familie,nu le mai pot plati.As vrea si eu sa stiu care sunt consecintele acestui lucru.Va informez ca nu am girat cu nimic si nu am avut girant persoana fizica.Multumesc