Buna seara ! Societatea comerciala ın care am fost atıt administrator cat şi asociat este ın lichidare dupa un an de aşteptare şi anume anul trecut am dat societatea cat şi asociatul ın judecata ın primavara am obtinut dizolvarea societatii şi astazi am fost chemati de catre domnul lichidator şi anume: eu şi celalat asociat şi administrator pentru o ınatlnire a administratorilor dar deocarece eu locuiesc ın strainatate nu m-am prezentat ,am avut un avocat dar nu mai ımı raspunde la mesaje şi telefoane .Intrebarea este urmatoarea lichidarea se va efectua ma va afecta cu ceva sau ar fi bine sa ımı angajez alt avocat ?
Buna ziua ! Am şi eu o ıntrebare şi anume cum pot sa obtin un sechestru asigurator pentru bunurile unei societati dizolvate, care urmeaza sa fie preluata de un lichidator juridic dar peste 30 zile ? Fostul asociat foloseşte şi ınstraineaza bunurile societatii şi eu nu pot face nimic . Va multumesc !
asociatul meu m-a ınşelat ın urma acestui lucru eu am dat firma ın judecata şi am dizolvat societatea acum urmeaza, adica cam peste doua luni lichidarea ,dar fostul meu asociat şi-a deschis o alta societate cu punctul de lucrul şi cu bunurile fostei societati şi ışi vede de treaba eu sunt ınafara tarii şi nu pot face nimic ce ımı recomandati fratilor ca simt ca ınebunesc, nu sunt legi ın romania ?
Buna ziua ! Am o ıntrebare şi anume eu am dat societate şi asociatul ın judecata ,ın urma procesului sa dizolvat societatea şi acum urmeaza lichidarea ei,am ınteles ca dupa o perioada de 3 luni va lua un lichidator juridic administrarea societatii pentru a face lichidarea dar pe termenul de 3 luni ce se va ıntampla ,bunurile societatii pot fi folosite de fostul asociat sau poate sa ışi desfaşoare activitatea ın societate daca nu poate şi o face este o ınfractie unde ıl pot reclama ca eu locuiesc ın strainatate şi societatea şi asociatul se afla ın Romania ? Va multumesc !
buna ! Am o soc. com. pentru care am facut o cerere de dizolvare şi lichidare la tribu nalul ,acesteasta cerere mi s-a fost admisa ,dizolvarea a avut loc, urmeaza lichidarea de care se va ocupa un lichidator juridic .Problema mea este urmatoarea eu am şi un asociat pe care l-am dat ın judecata de ınşelaciune ,ın urma lichidarii societatii bunurile firmei le vom ımparti ıntre asociati sau daca eu arat ca ın aceasta soc. eu am facut ınvestitie ,iar asociatul doar a administrat soc. şi ın plus mai m-a şi ınşelat ?#-o
va multumesc pentru raspuns ! Mi s-a dat un nr. de la dosarul penal eu sunt acum ın strainatate şi am trimis o ruda la Parchet sa ıntrebe ce sa ıntamplat cu dosarul dar nu i-a dat nici o ınformatie . Pentru o cerere solicitınd urgenta cercetarilor unde trebuie facuta ,pot sa o fac prin telefon sau prin email ?