avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate ciurliburli

Activitate ciurliburli

Buna ziua!Eu si nevasta stam in Germania,avem 1 copil care este neamt din mama nemtoaica.Eu am depus cererea de rezidenta permanenta in Germania si vreau sa va intreb daca e normal sa mi se oprerasca pasaportul pana la solutionarea cererii!Multumesc si daca se poate,astept un raspuns!
Buna ziua!Nevasta mea e cetatean german de origine romana.Are certificat de nastere romanesc,dar,i s-a eliberat buletin si pasaport nemtesc cu nume mic...transformat din OANA in JOHANNA.As vrea sa stiu ce acte imi trebuie sa fac dovada ca e aceeasi persoana in Romania,pt a-i putea scoate pasaport romanesc.Cei de la eliberari pasapoarte nu au vrut sa elibereze pasaport pe scuza ca nu stiu daca este aceeasi persoana.:sorry:Multumesc mult si o zi buna!
Discuție overdraft
daca am un overdraft neachitat,angajatorul poate sa nu imi elebereze cartea de munca?#-o
Răspuns la discuția overdraft
multumesc de raspunsul promt!dar nu ami am contractul!poate sa imi elibereze banca o copie?multumesc anticipat
Discuție overdraft
beneficiez de overdraft la locul de munca#-o.in caz de demisie sau concediere,pt overdraft cine e girantul la banca?daca refuz sa il achit,pe cine apeleaza banca pt acoperirea imprumutului
exista vreun formular pentru contestatie avertisment disciplinar?multumesc anticipat.....chiar am nevoie:((
am primit 29.01.2010 avertisment pentru o fapta savarsita pe 26.06.2009!are temei legal acest avertisment?dupa aproape 7 luni?il pot contesta?
cate avertismente si penalizari trebuie sa primesti pana la desfacerea contrctului de munca?are valoare avertismentul fara numar de inregistrare pe el?#-oam primit avertisment pe 29.01.2010 pentru o fapta comisa pe 26.06.2009?il pot contesta?