Buna ziua!Eu si nevasta stam in Germania,avem 1 copil care este neamt din mama nemtoaica.Eu am depus cererea de rezidenta permanenta in Germania si vreau sa va intreb daca e normal sa mi se oprerasca pasaportul pana la solutionarea cererii!Multumesc si daca se poate,astept un raspuns!
Buna ziua!Nevasta mea e cetatean german de origine romana.Are certificat de nastere romanesc,dar,i s-a eliberat buletin si pasaport nemtesc cu nume mic...transformat din OANA in JOHANNA.As vrea sa stiu ce acte imi trebuie sa fac dovada ca e aceeasi persoana in Romania,pt a-i putea scoate pasaport romanesc.Cei de la eliberari pasapoarte nu au vrut sa elibereze pasaport pe scuza ca nu stiu daca este aceeasi persoana.:sorry:Multumesc mult si o zi buna!
beneficiez de overdraft la locul de munca#-o.in caz de demisie sau concediere,pt overdraft cine e girantul la banca?daca refuz sa il achit,pe cine apeleaza banca pt acoperirea imprumutului
cate avertismente si penalizari trebuie sa primesti pana la desfacerea contrctului de munca?are valoare avertismentul fara numar de inregistrare pe el?#-oam primit avertisment pe 29.01.2010 pentru o fapta comisa pe 26.06.2009?il pot contesta?