avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate sanda37

Activitate sanda37

AM UN SRL CU CAEN 4711 .POT MERGE LA TIRGURI SI POT VINDE BERE LA HALBA CU ACEST COD? DACA NU CE CODURI IMI SUNT NECESARE? VA ROG SA-MI DATI UN RASPUNS MAI DETALIAT. VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Discuție targuri
buna dimineata. Am un serele magazin mixt dar as dori sa pot merge si la targuri. CE ACTE IMI SUNT NECESARE PTR. A MERGE? IMI TREBUIE O ALTA CASA DE MARCAT ? PTR. COMERT AMBULANT, CE CAEN TREBUIE?
VA ROG SA MA LAMURITI. VA MULTUMESC.
Discuție punct de lucru
avand un srl magazin mixt cu punct de lucru ,as dori sa mai deschid un punct de lucru in alt sat din apropiere. ce trebuie sa fac ? unde trebuie sa merg si ce acte sa mai scot? va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția intrebare
VA MULTUMESC!SCUZE NU VA SUPARATI.
Răspuns la discuția intrebare
ATUNCI E DESTUL DE GRAV PANA ACUM PLATEAM 1075.CE-I DE FACUT?
Discuție intrebare
Buna seara.Acum vreo 2 seri au zis ceva despre impozitul forfetar ceia ce nu prea am inteles(la TV). PUTETI SA-MI ZICETI EU SUNT S R L -MAGAZIN MIXT.RAMAN IN CONTINUARIE CU IMPOZITUL PE CAP?





















9
Discuție impozit
buna seara.ce mai stiti despre impozitul forfetar? am inteles ca vor in luna aprilie sa-l scoata .e adevarat?
va multumesc!
vinzarile sunt atat de mici ca nu stii ce sa faci cu banii ,sa-ti platesti facturile la agenti,sa-ti cumperi marfa si sa nu mai dai pe caietla clientilor caci mai sunt si neseriosi . ce pot face ?datimi un sfat ce pot face sa casrig bani...................sa pot sa-mi castig existenta
Discuție IMPOZIT
Ce se mai stie despre impozitul forfetar?Se scoate si ramane doar imp. pe profit?MULTUMESC.
Discuție impozit
Am inteles ca din ianuarie s-a scos impozitul forfetar si este valabil doar ptr.SC. cu activitati gen; spalatorii,sali fitnes.E adevarat?VA MULTUMESC!