avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate cactus

Activitate cactus

12 din 12 utilizatori consideră
acest răspuns util
Locul de veci apartine primariei. Verificati! Ca popa face un bacsis pe prosteala oamenilor e partea a 2a a problemei. Dvs ii spuneti scurt: Am loc concensionat, si in locul asta ingrop pe cine vreau cu cine vreau!Punct!....sau cante la alte porti.
In vara, vecinii mei au construit un gard cu incalcarea legii, am sesizat acest lucru primarii din localitate, dar primarul nu a vrut sa se implice, el a dat autorizatia si restul tine de beneficiar spune el. Am sesizat apoi Isc judetean, acesta a zis ca totul este ok, spunand ca eu spun nedevaruri. Vazand ce se intampla in plan administrativ am deschis proces pt anularea autorizatiei, nu am primit inca termen. Intre timp am continuat sa fac sesizare catre Isc Bucuesti iar raspunsul acestor este ca atata vreme cat este procesul, ei nu se implica. Este corecta justificarea? As putea sa mai insist in alta parte? Multumiri.
Buna ziua, imi poate cineva sa imi explice ce inseamna: "Cauza se află în procedură de filtru. Primul termen de judecată urmează a fi alocat ulterior.". Am un dosar de recurs trimis catre Inalta Curte de prin 2016 si de atunci tot in stadiu acesta este, este normal?
As dori sa cer anularea titlului de propietate, am constatat ca persoana respectiva nu a detinut teren inainte "confiscarea terenurilor de comunisti" o pot face?
Buna ziua, as dori sa aflu daca este posibila incheierea unui contract de chirie intre doua persoane juridice cu garantie pe bunurile locatarului?Daca da, este posibila trecerea in propietatea locatorului a bunurilor in caz de neplata chirie?Va multumesc.
la venituri sunt cumva specificate ce fel de venit?....are vre-o relevanta daca sunt impozabile sau nu?....finantarea cf art 42 lit r din CF nu sunt impozabile sau ma insel?...sunt intr-o mare nebuloasa ...iar un rasp oficial nu am inca....va multumesc.
Buna ziua,
as vrea sa imi fac un Pfa pentru a obtine o finanatare pentru a-mi cumpara vaci pe care sa le cresc si apoi sa le vand. Acum sunt in CIC pana in febr 2016, este posibil sa fac acest lucru fara a-mi pierde dreptul la indemnizatie?Va multumesc.
Cine poate cere anularea contractului de vanzare cumparare? Anularea titlului de propietate a fost cerut de primaria comunei , instanta nu a stiut ca acest teren a fost vandut la alta persoana(adica eu ). Titlul anulat este al fostului propietar, eu nestiind de actiunea primariiei nu am intervenit.Acum m-am trezit cu titlul de propietate a fostului propietar anulat ...ce se poate intampla dupa aceasta?...se poate anula si contractul?...cine poate cere acest lucru?...primaria?...pe ce motiv?
Buna seara,
am o mica dilema: in urma cu ceva ani am cumparat de la o anumita persoana un teren, dupa 10 ani de la realizarea tranzactie se cere anularea titlului pe motiv ca persoana de la care am cumparat nu avea teren in loc respectiv , pe vechiul ei teren se afla la momentul respectiv teren forestier iar comisia de fond funciar a decis sa o repuna in drepturi pe alt teren, teren pe care eu l-am cumaparat.Acum instanta a anulat titlul de propiete si se continua cu anularea contractului de vanzare cumparare ....precizez ca pe terenul respectiv am investit atat material cat si sentimental, obiectul activitatii firmei mele sunt legate de acel teren ...este posibil sa mi se anuleze contractul de vanzare cumparare?..eu consider ca se face un abuz ...ce ma sfatuiti?