va multumesc tuturor pentru raspunsuri, daca nu am de ales, asa o sa fac. Am amanat pana acum ca sa nu ii fac rau, dar incapatanarea lui nu duce la nimic bun.
el este suparat ca i s-a luat masina, deoarece intarzia zilnic si probabil i se pare nedrept si se razvrateste acum............
am un salariat care din 15 martie nu a mai venit la munca, a spus ca este bolnav si va veni, ne-a dus cu vorba din saptamana in saptamana si din zi in zi. A zis ca o sa vina marti, pe 6 , nu a venit, nici nu a sunat. Ieri l-am sunat eu, a zis ca va veni azi. Nu a venit si nici nu raspunde la telefon. Concediu medical nu a adus, nici cerere de concediu nu a facut. Cum pot sa ii incetez contractul? In baza carui articol, avand in vedere ca nu vine nici sa semnam cu acordul partilor, nici demisie nu-si face, nici concediu medical nu are, nici nu vine la birou.
pai numele blogului e numele lui, a recunoscut si a promis ca le sterge, plus ca sunt carti de vizta lucrate numai de le, dar in cadrul firmei noastre, clienti adusi de agentii de vanzari, pe care copilul cu capul in nori nici nu ii cunostea si nici nu i-a cunoscut personal.
buna ziua! ce ii pot face unui fost angajat care a publicat pe un blog date personale ale clientilor mei, si desi l-am rugat sa stearga datele, si a promis ca va face acest lucru, inca nu s-a tinut de promisiune. Respectivul angajat a lucrat ca grafician si a postat pe blog carti de vizita pe care le-a lucrat pentru firma, prostia mare este ca a postat cartile neprelucrate, cu nume, nr. de telefon, adresa reale, si nu as vrea sa primesc reclamatii de la clienti. In contractul de munca scria ca trebuie sa pastreze confidentialitatea si dupa 3 ani de la plecarea din firma. Oricum , ea a plecat vineri, postarile sunt de cateva luni. va multumesc
profitul anului 2009 trebuie obligatoriu repartizat in ianuarie 2010? sau pot sa il repartizez treptat, atunci cand asociatii vor dori sa ridice dividende?
o firma are sediul social in brasov, fara activitate la sediu. In Bucuresti are un punct de lucru cu peste 5 angajati, deci si cod de identificare propriu. Pana acum am depus doar declaratia 100 cu impoz. pe veniturile din salarii la Bucuresti, restul declaratiilor la Brasov. este corect, avand in vedere ca firma bu are activitate la sediu? Sau trebuie sa depun totul la Bucuresti? Cerificatul de inregistrare in scopuri de tva este emis de Brasov, nu de Bucuresti. Va multumesc.
eu, persoana juridica, am cumparat de la alta persoana juridica un spatiu comercial.
Am contractul de la notar, trebuie sa primesc obligatoriu si factura? Avand in vedere ca spatiul este din 2002, se factureaza cu tva sau fara? Finnd vormba de 100.000 ron, pot plati cash aceasta suma? Notarul a scris in contract ca s-a platit cash si contractul tine loc de chitanta........