avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate rbt

Activitate rbt

Buna ziua, am o întrebare va rog : in jud Calarasi am o matusa care a mers la Cas sa-si plateasca asig de sanatate din urma (iulie 2017) până in februarie anul acesta, a fost incasata cu 190 lei si pe lunile fe anul trecut. Precizez ca este o persoana fara venituri, si as vrea sa stiu daca poate face o reclamatie , ceva in avantajul ei, va multumesc.
Buna ziua,puteti sa ma informati daca o persoana cu mastectomie totala bilateral,histerectomie totala,osteoporoza,psoriazis,pensionata pe caz de boala ,50 ani,poate beneficia de certificat de handicap si ajutor banesc?Ce documente imi trebuiesc pentru aceasta?
concediul de ingrijire copil pana la 2 ani expira luna viitoare
Buna ziua ,va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ,in cazul in care intru in concediu de ingrijire copil cu handicap pana la 3 ani,cine imi plateste concediul medical,adica de unde imi iau banii?Si la servici trebuie sa merg si daca da pentru ce formalitati?Am inteles ca trebuie sa trec pe la o comisie a persoanelor cu handicap,nu stiu cum se procedeaza?Va multumesc.
BUNA SEARA,AS DORI SA STIU DACA EU AM FOST ANGAJATA IN 2004, BENEFICIEZ DE ART 61 DIN CONTRACTUL COLECTIV LA NIVEL NATIONAL 2007-2010,PENTRU A BENEFICIA DE CONCEDIU FARA PLATA PENTRU INGRIJIREA COPILULUI DUPA CEI 2 ANI.VA MULTUMESC
Buna seara,as dori sa stiu si eu cum imi pot lua concediu fara plata dupa cei 2 ani de crestere a copilului, inca 1 an pentru a asta cu el? Se poate si daca da cum?Va rog mult sa ma indrumati.