avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters127791

Activitate ContSters127791

Răspuns la discuția cine ma poate ajuta ??/
Multa stima D-na Iulia

Sunt fara activitate de la infiintare ( 2003), D 100 si 300 depuse pe 0 mereu, si in 2009 tot pe 0, am fost la fete la AF si au zis ca sa vin cu D101 si 710 completate si apoi sa vada cum platesc porcaria de forfetar care e jaf pe bune, le-am si zis live, daca toate AF-urile din tara faceau greva pe bune, nu ca mascarada de pe 31
sa fie impotriva introducerii acestui forfetar,care nici lege nu este macar, deci este ilegal juridic, si sa spuna =nene, daca firmele se inchid toate si dau faliment, noi ramanem fara job si ce facem ?/= au zis ca am dreptate 100% dar ce sa faca daca romanii sunt LASI !!! sa le dea afara numai pe ele ?/ deci ma pot ajuta numai sa vin cu declaratiile de mai sus dar cum le completez ?/ am impresia ca dupa ele stabilesc plata porcariei de forfetar, cred, nu stiu, nu am avut contabil pana acum, deci cum le fac ?/:sorry::sorry:#-o

Mersy anticipat pt reply !!! =D>:kissing:=D>
nu am platit deloc forfetarul lui pogea, si acum tr sa depun D 101 si D 710 pe Martie la AF cine ma poate ajuta sa le completez ?/

mersy mult
firma nu a avut activitate de la infiintare si consider ca acest impozit este un furt pt toti, si nu l-am platit deloc, nu am primit nici o somatie de la Fisc pana in prezent, am depus normal D 100+300 pe 0, decl.(bilant) la ONRC si nimeni nu a zis nimic de forfetar, acum vreau sa o suspend pe 3 ani,daca nu am primit nimic pana acum, oare am scapat de plata ?/=D>=D>:P
Răspuns la discuția dizolvare societate
Draga Bobo, un sfat prietenesc, in fine daca nu ai alte planuri, las-o frate asa pe dizolvare, eu am suspendat-o, nu vezi ca javrele din guvern ne pun pe butuci, in curand vin taxe de te baga in cimitir, daca vrei sa cotizezi la nunta lui EBA treaba ta.....=D>=D> mai reflecteaza....mai analizeaza...nu se mai merita, sincer...!!!X-(X-(
mersy Procmarci =D>=D>am inteles acum, sanatate multa !!!:hugall:
care actionari ?/ sunt Asociat unic si despre ce Certificate este vorba ?/ la ce se refera ??/ poate este vorba de Decizia asociatului unic si Certificatele obtinute de la ORC cu activitatile care doream sa le desfasor din Statut....sau ma insel oare ?/:(:(:sorry:
Buna ziua frati de suferinta romani !!!

Am un SRL si datorita <<bucuriilor>> facute zilnic de Guv. BOC X-(X-(sunt nevoit sa suspend activitatea firmei pe 3 ani, in speta va rog, care este procedura, ce acte trebuiesc intocmite si cum ( eventual site-urile unde le gasesc detaliat) si cam care ar fi taxele, mentionez ca sunt Asociat unic si firma nu a avut activitate de la infiintare pana in prezent ?/:(:(
Multumesc anticipat pt detalii si criza usoara !!! :hugall:
OK, deci daca eu am 31 ani stagiu de cotizare beneficiez de ordonanta data referitoare la prelungirea cu 3 luni a somajului nu ??/ sau s-a abrogat ??/ este vorba de OUG nr 28/2009 cine are peste 20 ani beneficiaza de 3 luni in plus eu asa am inteles, si intrebarea a fost: acum intru pe somaj cu 1 an si 3 luni sau reiau stadiul intrerupt anul trecut cand am mai avut 2 luni de somaj ?/
:help:Va rog mult o lamurire si anume : eu am beneficiat in 2009 de 2 luni de somaj, a treia luna, mi-am gasit singur job cu contract pe perioada nedeterminata, am lucrat 10 luni si acum tr sa intru iar pe somaj deoarece firma nu mai merge, intra in insolventa, intrebare acum : eu pe ce perioada beneficiez de somaj acum 1 an si 3 luni cum este in lege ( am varsta 50 ani si 31 ani vechime in munca ) sau 1 an si 1 luna deoarece am mai beneficiat de 2 luni in 2009, cum se ia in calcul perioada acum deoarece nu vreau sa fiu tras pe sfoara de cei de la AJOFM ?/:(:O

Multumesc anticipat pt reply si multa sanatate !!!!:):):hugall::help:
Mi-a incetat CM pe data de 8.02.2010 conf. art. 65 aliniat (1) din Codul Muncii, si am fost informat ca beneficiez de toate drepturile prevazute de lege, si anume:
- un salariu brut compensator
-bani pe cele 5 zile din Februarie
-bani pe concediul de odihna neefectuat
aici apare nelamurirea si anume: mi s-a dat un salariu compensator brut, banii pe cele 5 zile iar la concediu nu era trecut decat 90 RON, eu beneficiez pe an de 21 zile de concediu, deci cum s-a calculat ?/#-o nu trebuia sa mi se plateasca toate cele 21 de zile neefectuate ?/:(( mentionez ca salariul brut a fost 847 RON iar net 734 RON
Multumesc anticipat ptr rasp.:kissing: