Buna ziua!
Am un baietel de 2 ani si 4 luni,locuieste cu mama lui iar eu am dreptul stabilit prin lege sa il iau in fiecare Sambata la mine acasa intre orele 10 si 18.
As vrea sa stiu ,in cazul in care actionez in instanta pentru cresterea timpului petrecut cu copilul meu ,mai exact as dori ca la fiecare 2 weekend-uri sa-l pot lua de Sambata pana Duminica,ce riscuri exista ca actualul program sa se modifice?
Adica ,instanta ar putea hotari sa il vad numai din 2 in 2 saptamani?
Intreb si sper sa primesc un raspuns intrucat nu doresc sa-l vad mai rar,as vrea sa pastrez dreptul castigat pana acum.
Va multumesc anticipat,
Sandu
Buna Seara!
Sunt in situatia de a deveni proprietarul unei case nou construite,cu teren cu tot.
Intrebarea mea se refera la modalitatea de transfer a acestei proprietati,de la parintii mei catre mine, astfel incat ,in cazul in care ma voi casatori si apoi voi divorta,aceasta proprietate sa nu intre sub incidenta partajului.
Actualmente sun necasatorit.
Va multumesc anticipat!
Buna Seara!
Am mai scris ....si voi mai scrie!!
Am un baietel de 2 ani care in momentul de fata se afla in ingrijirea mamei,eu si aceasta fiind despartiti legal.
Intrebarea mea este urmatoarea: pot obtine in instanta custodia comuna a copilului in sensul ca acesta sa locuiasca o perioada la mine(ex :1 saptamana)si o perioada la ea,in egala masura?
Mentionez ca am o situatie materiala f buna,detin o casa nou construita, cu etaj,curte in care i-am amenajat tobogan,leagan,loc de nisip pt joaca,dormitor complet amenajat pt copil si in plus,acesta ar putea fi sub directa supraveghere atat a mamei mele cat si a prietenelei mele actuale care locuieste cu mine.
Va multumesc anticipat pt raspuns!
Sandu
Buna ziua!
Am mai scris si ....voi mai scrie!
Vreau sa imi petrec mai mult timp cu copilul meu.
Simt ca si el doreste acelasi lucru.
Am o cunostinta care ,deasemenea este divortat si a obtinut prin instanta ca baietelul lui sa stea o saptamana la el si o saptamana la fosta sotie.
Sunt constient ca nu este in avantajul copilului un astfel de program insa,pt numele lui Dumnezeu chiar nu se poate obtine dreptul de a-mi lua copilul in fiecare week end ,tot week end-ul,adica de vineri seara pana duminica seara?
DACA CINEVA IMI OFERA GARANTIA IZBANDEI IN INSTANTA SUNT DISPUS SA OFER UN ONORARIU MULT MAI MARE DECAT CEL OBISNUIT.
Cu speranta ,astept un raspuns!
Va multumesc,
Sandu
Buna Ziua,in primul rand!
Numele meu este Sandu.
Am un baietel in varsta de 1 an si 10 luni care,actualmente ,este incredintat mamei ,in urma divortului pronuntat.
Ca urmare a hotararii judecatoresti,am dreptul sa-mi iau copilul la mine acasa in fiecare sambata intre orele 10-18.
Imi IUBESC ENORM DE MULT COPILUL si ca atare as vrea sa petrec cat mai mult timp cu el.
Intrebarea mea este daca pot obtine in instanta dreptul de a-l lua la mine acasa in FIECARE WEEKEND DE VINERI SEARA PANA DUMINICA SEARA.
Cine ma poate ajuta cu un raspuns si chiar sa-mi sustina cauza in instanta ii sunt recunoscator.
Multumesc anticipat si astept cu multa speranta raspunsuri si solutii.