Ce anume se specifica la clauza de intretinere a unei batrine?Doresc sa cedez partea mea care-mi revine de la proprietatea parintilor cu clauza de intretinerea mamei si as dori sa stiu ce anume se trece in clauza(nu as dori ca mama mea sa fie data afara din casa ei, deoarece sunt anumite probleme in familie)
De unde am putea sa aflam cite hectare de teren a avut tatal nostru in afara de registrul agricol de la primaria din localitatea unde locuia si de titlurile de proprietate existente? Am avea o suspiciune asupra unuia din titlu si anume mai demult figura cu 7,5 ha iar acum sunt numai 7,0 in cel existent ?
Avem aceasta suspiciune deoarece la primaria satului exista persoane care ar trebui sa participe la suscesiunea terenului.
DACA TATAL MEU A DECEDAT IN ANUL 2009.10.16 CUM POATE FRATELE MEU SA RIDICE ACEA SUBVENTIE SI PENTRU ANUL 2010;SI ACEST AN (DACA NU ARE INCA SUCCESIUNEA FACUTA ASUPRA TERENULUI)???
Dupa moartea tatalui nu am reusit sa facem succesiunea terenului detinut de tatal meu (proprietar teren) si casa;la succesiune trebuie sa ne prezentam :mama fratele meu si eu.As dori sa stiu daca fratele meu ar putea face succesiunea fara mine si mama mea deoarece in familia ramasa au aparut anumite dispute intre mama si fratele meu. ce documente ar trebui sa prezentam pentru a rezolva aceste probleme in familie si ce cota parte revine fiecaruia?
:-/
Tatal meu a decedat pe 16.10.2009 , nu am reusit sa facem succesiunea terenului pe care il avea in proprietate pina la aceasta data si anume 5 ha , mentionez ca mama este in viata si mai am un frate .As dori sa stiu ce anume trebuie sa facem pentru succesunea acestui teren care va fi cota parte pentru fiiecare mostenitor si cit ne vor costa actele?
ce se intimpla daca exista pe rol un dosar de executare silita la un credit de nevoi personale?
ce trebue sa faci pentru a scapa de executare? se po:stunned:ate face contestatie?