avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate nykolla

Activitate nykolla

va multumesc
buna ziua,sunt insarcinata in 5luni si jumatate..la actualul loc de munca muncesc de pe data de 26.05.2015....inainte sa muncesc aici am lucrat la alt loc de munca 3luni ...pe data de 22.05.2015 mi-am dat demisia iar pe data de 26.05.2015 am semnat contractul de munca la actualul loc.....intrebarea mea este:voi beneficia de indemnizatie crestere copil daca am aceste zile intrerupere?cand pot intra in concediu medical pana voi aduce pe lume micutul?va multumesc
Răspuns la discuția Contract inchiriere locuinta
spuneti-mi pasii care trebuie urmati va rog
buna ziua, am avut un contract de inchiriere prin finante, de curand am fost instiintat de proprietar ca o sa vanda apartamentul, instiintarea a fost facuta telefonic pe 31 07 2015 iar pe 12 08 2015 am fost anuntat prin sms ca in 2-3 zile o sa vina cu un cumparator , din momentul anuntarii am cautat alt apartament,am facut un nou contrac de inchiriere si restul documentelor care imi erau cerute la locul de munca pentru decontarea chiriei, problema este ca fostul proprietar nu vrea sa rezilieze contractul de inchiriere si sa imi dea dovada incetarii lui pe motiv ca nu i-am platit 16%impozit pe venit plus 5%sanatate , in contract nu este stipulat ca eu ca si chirias trebuie sa le platesc, dovada rezilierii vechiului contract fiindu-mi necesara la locul de munca pentru aprobarea noului contract de inchiriere.Ce ma sfatuiti sa fac ???
buna ziua,am o prietena care este casatorita cu un turc de 7 ani legitim,de 2 ani stau in romania dar ea vrea sa divorteze de el deoarece nu se mai inteleg el fiind foarte violent .Ce ar putea sa faca ea?mentionez ca ei au si doi copii ..o fata de 15 ani si un baiat de 17 ani.Poate sa divorteze la consulatul turc?
Va multumesc pentru sfaturi....o sa-i transmit si tatalui si o sa actionez in instanta.
Sper sa se rezolve intr-un final.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
daca as avea putere am plati eu dar datoria la intretinere este de 18000 lei noi
I-am explicat toate aceste aspecte,sora nu a avut o relatie foarte buna cu tatal meu si nu vrea sa vanda pe motiv ca acolo ne-am nascut,a locuit si mama,este munca ei acolo si nu o intereseaza ce va pati tata dar stiti si dvs bun rau tot tatal meu este si chiar ma doare ceea ce pateste.
Imi puteti explica cum sa fac pentru iesirea din indiviziune?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Buna ziua
Am si eu o nelamurire...dupa moartea mamei mele,dupa ce sa facut succesiunea la un apartament de 2 camere am devenit coproprietar impreuna cu sora mea si tatal meu, tatal meu are datorii foarte mari la intretinere aceasta neavand nici un loc de munca si risca sa fie dat in judecata iar apartamentul sa fie scos la licitatie si sa pierdem foarte mult din valoarea lui,eu am venit cu propunerea sa se vanda,se acopera datoria de la intretinere si asa tatal meu sa isi poata cumpara altceva dar singura impotriva este sora mea care este impotriva vanzarii.Intrebarea mea se poate vinde apartamentu fara semnatura surorii?sau o pot da in judecata ca sa o oblig sa se vanda?deoarece cu ea nu se poate vorbi omeneste,ea refuza vanzarea si nici nu vrea sa gasim o alta cale pentru a rezolva problema de la intretinere..
Răspuns la discuția Poprire pe salariu
la servici nu ia venit nici o instiintare de poprire