avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate ionel1920

Activitate ionel1920

m-am trezit la un medic din Giurgiu si ulterior la unul din Tulcea...fara sa stiu...desi sunt din Braila...acum nu stiu de unde sa iau cardul de sanatate...este normal?
Este adevarat ca....masura plasamentului se stabileste de catre instanta judecatoreasca, la cererea directiei generale de asistenta sociala si protectia copilului:
a) in situatia copilului prevazut la art. 56 lit. a), precum si in situatia copilului prevazut la art. 56 lit. c) si d), daca se impune inlocuirea plasamentului in regim de urgenta dispus de catre directia generala de asistenta sociala si protectia copilului;...si capotrivit


Art. 62. - (1) Drepturile si obligatiile parintesti fata de copil se mentin pe toata durata masurii plasamentului dispus de catre comisia pentru protectia copilului.
(2) Drepturile si obligatiile parintesti in situatia copilului pentru care nu a putut fi instituita tutela si pentru care instanta a dispus masura plasamentului sunt exercitate si, respectiv, indeplinite de catre presedintele consiliului judetean, respectiv de catre primarul sectorului municipiului Bucuresti.
sunt persoane care au fost judecate nedrept...dupa aceste acte neconstitutionale...nu li s-au incalcat drepturile
Răspuns la discuția art 431 cpp
art. 5 din cp ,la ce se refera
Răspuns la discuția art 431 cpp
Multumesc pentru raspuns....totusi vreau sa ma lamuriti, ..Inalta Curte recunoaste neconstitutionalitatea acelor proceduri....impotriva mea ,printr-o decizie lelegala s-a luat o hotararede recercetare...nu mi-au fost sau nu imi sunt incalcate drepturile?
Răspuns la discuția art 431 cpp
341
Răspuns la discuția art 431 cpp
342...scuze
Discuție art 431 cpp
Judecatorul de camera preliminara a invalidat toate solutiile date inainte , de scoatere de sub urmarirea penala,
a trimis dosarul pentru continuarea sau reluarea cercetarilor si- a exprimat punctul de vedere pe marginea probelor ce trebuiesc aduse in aparare.
Pot contesta hotararea judecatorului de camera preliminara ...in baza Deciziei de neconstitutionalitate a art 431 al.1 parca .. din CPP, in referire la art. 5 din CP, privind aplicarea legii mai favorabile?
Discuție Birou credite
Am avut un descoperit la o banca.O alta banca a acoperit aceasta suma cu conditia sa trec venitul salarial acolo.S-a facut acest transfer fara sa stiu ca trebuie sa inchid contul( cardul) de la prima banca.Dupa trei ani am vrut sa fac un inmprumut si am aflat ca sunt raportat cu o restanta cumulata pe acest parcurs ,de 97 lei;si ca acum aceasta datorie a fost preluata de catre o firma de recuperare credite.
Ce pot face in aceasta situatie ?
Este abuz ?
O decizie a CURTII DE APEL GALATI prin care se modifica o hotarare al carui numar este gresit (nu se regaseste in evidentele Tribunalului) este valabila?:help: