avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate elena-ramona

Activitate elena-ramona

Costurile de înființare a unui PFA?
Buna seara, conform hotararii de divort, fostul sot trebuie sa isi schimbe numele ( a luat numele meu in urma casatoriei si trebuie sa revina la vechiul nume ), dar el nu vrea. Ce pot face?
Bună seara, fostul soț vrea să facă apel la divort ( divort pronunțat din culpa lui exclusiva cu daune), în condițiile în care nu s-a prezentat deloc în fond ( doar la ultima înfățișare si-a trimis avocat care a spus că nu e de acord cu daunele). Poate face apel ? Nu a adus nici o probă în apărarea lui în fond.
Buna seara, ce data ar trebui sa aiba bilantul de lichidare al unei firme?
Hotararea de dizolvare si lichidare s-a publicat in monitorul oficial din 06.10.2022.
Bună seara, avocatul lui a spus la ultima înfățișare de azi( până azi nu l-a interesat să se prezinte), că dorește culpa comună ( fără să argumenteze), si ca nu e de acord cu daunele, că eu lucrez, că doar am mai avut cheltuieli si inainte de divorț ( deși la dosar sunt acte medicale că starea mea de sănătate s-a degradat, raport psihologic, înscrisuri, înregistrări audio, ordin de protectie), că nu mi-am pierdut locul de munca.. Toate actele medicale sunt din perioada după ce ne-am despărțit , deci am fost afectată.
Bună ziua, sotul meu refuză să plătească despăgubiri la divorțul pe care l-am solicitat din culpa exclusiva a lui, pentru că eu lucrez la aceeași firmă de mulți ani și am avut cheltuieli si cand eram acasă, deși acum starea mea de sănătate s-a degradat.
Bună ziua, ce se întâmplă dacă , în cazul unui proces de divorț din culpa exclusiva a paratului, proces prin care se solicită si daune , paratul nu se prezintă la nici un termen. Cum se încheie acest proces?
Buna seara,
Am depus la politie acum in an si jumatate o plangere pentru amenintari si loviri pentru sotului meu cu care sunt in divort. De cate ori intreb, este in lucru dar nu m-a mai intrebat nimeni de nimic in legatura cu acest dosar nici pe mine , nici pe el. Intre timp am mai facut si un ordin de protectie pentru amenintari pe retelele de socializare.
Nu se poate face nimic cu acel dosar? nu se poate inainta la parchet? Cat il poate tine politia?
Buna seara, am depus cererea de divort din acord si la primul termen as vrea sa modific din culpa exclusiva a sotului
(dupa ce a primit citatia, a trebuit sa imi fac ordin de protectie
), Se poate la primul termen modifica din acord in culpa exclusiva? Daca reusesc sa dovedesc cupla exclusiva pot solicita despagubiri avand in vedere starea mea de sanatate si faptul ca avem 27 de ani de casatorie? Multumesc!

Bună ziua, ce acte sunt necesare pentru a suspenda activitatea unei firme?