avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate george_geo 35

Activitate george_geo 35

am un credit cu ipoteca pe 20 de ani , pana anul trecut am platit 200 ron asigurarea iar pe anul acesta mi-a sosit o scrisoare an care si eu si sotia care este codebitor avem de plata cate230ron de persoana este corect ?! cum trebuie sa procedez pentru a afla mai multe pentru ca banca stie una si buna ca trebuie platita polita dar nu ni se explica de ce o asa majorare. multumesc .
Răspuns la discuția dosar firma recuperari
multumesc. voi suna sa vad ce obtin
banca poate retrage un credit(dosar)de la ofirma de recuperari si daca da an ce conditii????
maine sunt convocat la o mediiere si nu stiu mai nimic despre ce si cum ar trebui sa fac .Care sunt pasii corecti la o mediiere ?Unde trebuie sa aibe loc si daca ar trebui sa semnez sau nu ceva .S.C. cu pricina a decurs la intimidare deci nu stiu la ce sa ma astept mergand la sediul lor , respectiv opropietate privata astep un sfat mediierea este pentru suma de 2500 ron
cine ,,arbritreaza"cele doua s.c. , unde este legal sa se faca concilierea si ce consecinte asi asuma s.c. care ancearca sa ,,pacaleasca"
va rog sa ma ajutati daca se poate cu urmatoarele probleme :utilajul l-am anchiriat pentru a lucra la o alta s.c.(an notificarea de la av spun ca eu am subanchiriat utilajul altei s c fara a le cere permisiunea) au dreptate?2. ei mi-au taiat factura pe baza raportului de lucru de la s c respectiva (uitand de antelegerea verbala si folosindu-se de contractul anterior respectiv de acele tarife )mentionez ca eu nu am semnat acel raport de lucru pe care l-a primit soferul autogrederului de la reprezentantii acelei sc .Va rog sa ma scuzati ca insist si sa mai andraznesc daca mai am nelamuriri am 25 de ani si ancerc sa rezist situatiei
multumesc pentru raspuns
Am ancheiat un contract de anchiriere utilaj de la o anume s. c la care la data respectiva am uitat sa trec an contract perioada ca fiind determinata,ulterior am facut o antelegere verbala la un pret mai mic pentu un alt contract toate bune si frumoase pana cad s c.respectiva mi-a taiat o factura cu pretul de prim contract folosindu-se de faptul ca nu am trecut atunci perioada si spunandu-mi ca are caracter permanent acel contract, . .sc respectiva mi-a trimis o invitatie de conciliere ,doresc sa merg -dar daca refuz ce se poate antampla pecizez ca firma o am deschisa de 6 luni si acela era primul contract pe care l-am ancheiat
am o s.c.de care nu prea mai am timp.Asociat unic si administrator este sotia.Precizez ca nu am obtinut nici un profit pe acest an .Ne avand nici un beneficiu din societate sotia poate beneficia de somaj .Momentan nu dispun de resurse pentru a anchide firma sau sa o suspend temporar.
Răspuns la discuția schimbare ,dar cum?
multumesc mult pentru ajutor